Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Volkswagen up! (short)lease vanaf slechts € 309,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Volkswagen up! shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Volkswagen Up

In de compacte klasse vinden we een populair model terug, namelijk de Volkswagen Up. Het Duitse automerk Volkswagen speelt daarmee in op de behoefte aan compacte auto’s. De Volkswagen Up is dan ook kleiner dan de gebruikelijke auto’s van Volkswagen, maar biedt toch plaats aan vier volwassenen met bagage. De compactheid is dus niet aan de binnenkant te merken. De VW Up is daarom ook zeker bruikbaar als vakantieauto, ondanks dat het een echte stadsauto is. Als zakelijke rijder met de behoefte aan een auto zonder gekkigheid is dit de perfecte auto. De Up is beschikbaar in drie uitvoeringen, de take up! als standaard variant, de move up! die net wat meer biedt en de high up! waarbij er nog meer opties zijn toegevoegd in het pakket. Zoals we van Volkswagen weten zijn ze ook op de elektrische markt aanwezig, zo ook met de Volkswagen e UP. Het sportieve uitvoeringspakket van Volkswagen is ook beschikbaar voor de Up, namelijk de Up GTI.

De voordelen van de Volkswagen Up

  • Integreer je smartphone en blijf altijd verbonden
  • Veel kleuren en uitvoeringen op de markt beschikbaar
  • Innovatieve mogelijkheden zoals we gewend zijn van Volkswagen
  • Mogelijk panoramadak
  • City Emergency Braking voor veiligheid in de stad

Een Volkswagen Up lease kan de zakelijke lease zijn waar u naar op zoek bent. Bij Shortleasemarkt kunt u de Up aanschaffen in de vorm van shortlease. Dit is een flexibele vorm van leasen, omdat u dagelijks kunt opzeggen na de auto minimaal één maand gebruikt te hebben. Dat is een groot voordeel, omdat u dan kunt inspelen op veranderingen in de autobranche. Dankzij ons scherpe inkoopbeleid kunnen wij u de laagste prijzen aanbieden voor een Volkswagen Up shortlease. Onze adviseurs vertellen u graag alles over dit model in combinatie met een shortlease. De Volkswagen Up kunt u al vanaf 269 euro per maand shortleasen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy