Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Volkswagen Polo (short)lease vanaf slechts € 379,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Volkswagen Polo shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is misschien wel één van de meest populaire personenauto’s ter wereld. De auto is onmisbaar op het wegdek en ook zeer geschikt als zakelijke lease auto. De Volkswagen Polo is helemaal doorontwikkeld en inmiddels op de markt in alweer de zesde generatie. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar en bij Shortleasemarkt hebben we een aanbod hiervan beschikbaar. De Volkswagen Polo is een elegante en sportieve auto met gevoel voor veiligheid en comfort. Elke zakelijke rijder kan prima lange afstanden afleggen in deze auto van hoge kwaliteit. De veelzijdigheid van de auto heeft Volkswagen al meerdere prijzen opgeleverd. De sportieve uitvoering van Volkswagen is ook op de Polo beschikbaar, de Volkswagen Polo GTI.

De voordelen van de Volkswagen Polo

  • De nieuwste generatie is voorzien van innovaties als Adaptive Cruise Control en Climatronic
  • Meerdere uitvoeringen beschikbaar zoals Comfortline, Comfortline Business, Trendline, Highline, Beats en GTI
  • Mogelijk beschikbaar, nog betere afwerking met het R-line pakket
  • Active Info Display in het dashboard voor duidelijke informatie
  • Panoramadak in de nieuwste generatie
  • Draadloos opladen van je smartphone in de nieuwste generatie

Deze luxe hatchback kunt u shortleasen bij Shortleasemarkt. Een shortlease heeft vele voordelen voor u ten opzichte van een normale lease. Wij vertellen u graag alles over leasen op korte termijn. Met name als u op zoek bent naar een zakelijke auto op korte termijn, dan is leasen op korte termijn ook een goed idee. Dankzij ons scherpe inkoopbeleid hebben we altijd auto’s op voorraad staan. U ontkomt daarmee ook aan enkele aangescherpte regels rondom het leasen van auto’s. Onze adviseurs beantwoorden graag al uw vragen. Een Volkswagen Polo staat al bij u voor de deur vanaf 349 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy