Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Volkswagen Passat (short)lease vanaf slechts € 749,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Volkswagen Passat shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Volkswagen Passat

De Volkswagen Passat is een echte zakelijke auto en de sedan waarmee dit Duitse automerk op de markt is. Het design is herkenbaar voor Volkswagen, maar is uitgerust met zakelijke contouren die dit een echt business auto maken. Naast de normale Passat is er ook de Volkswagen Passat Variant beschikbaar. Dit is de stationcar uitvoering en zit net als de gewone Passat vol met innovatieve oplossingen die het zakelijk rijden voor u eenvoudig maken. Natuurlijk is Volkswagen vooruitstrevend met de ontwikkeling van de Passat, daarom is er ook de Volkswagen Passat GTE beschikbaar. Dit is de hybride variant met erg veel vermogen. Zowel de normale Passat, als de Passat Variant en de Passat GTE zijn uitstekende auto’s die vrijwel altijd zullen voldoen aan uw wensen.

De voordelen van de Volkswagen Passat

  • Active info display
  • LED achterlichten
  • Luxe interieur passend bij een zakelijke auto
  • Optioneel App-connect voor bediening met de smartphone
  • Optioneel Easy Open systeem voor contactloos openen van de kofferbak

De Volkswagen Passat is een zeer geschikte auto voor zakelijke rijders die op zoek zijn naar een lease auto. Bij Shortleasemarkt bieden we de Passat aan vanaf 699 euro per maand. U krijgt dan een shortlease aangeboden. U profiteert dan van alle voordelen die normaal leasen ook met zich meebrengt, maar u zit niet vast aan een lang contract. Dat is flexibel voor zakelijke rijders en voorkomt stilstand in het wagenpark. U profiteert daarnaast van de voordelen als gratis breng- en haal service bij schade en onderhoud en u krijgt vervangend vervoer. Vraag onze experts naar de vele voordelen van shortlease.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy