Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Volkswagen Golf (short)lease vanaf slechts € 489,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Volkswagen Golf shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Volkswagen Golf

De Volkswagen Golf is misschien wel één van de meest bekende en populaire auto’s op deze wereld. Volkswagen noemt zijn eigen Golf de hatchback onder de hatchbacks, vanwege de innovatieve oplossingen, de zuinige motoren en de sportieve uitstraling. De Golf heeft een lange geschiedenis en momenteel is alweer de zevende generatie in de verkoop. Een Volkswagen Golf 4, Golf 5, Golf 6 en Golf 7 zijn momenteel de meest recente generaties die u veelal op de weg zult zien. De Golf is beschikbaar in vele uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de Volkswagen Golf GTI als sportieve uitvoering. Ook de elektrische Volkswagen E-Golf is bij ons beschikbaar en de hybride Golf GTE. De Volkswagen Golf kennen we als een sportieve auto met een strakke afwerking. De herkenbaarheid van het merk is groot, maar qua prestaties en betrouwbaarheid doet deze auto echt niet onder voor een auto uit het luxere segment. Als zakelijke lease auto is de Volkswagen Golf dus uitermate geschikt.

De voordelen van de Volkswagen Golf

  • Active Info Display
  • Optioneel: draadloos opladen
  • Gesture Control voor betere informatievoorziening tijdens het rijden
  • Luxe interieur
  • Optioneel: panoramadak
  • Kies voor elektrisch, hybride, benzine of diesel

De Volkswagen Golf is als zakelijke lease auto zeer geschikt vanwege het bekende imago. Met de strakke en elegante contouren is de auto zeer geschikt om bij zakelijke relaties aan te komen. Ook de hybride en elektrische variant kunnen voor bedrijven erg interessant zijn. Onze adviseurs willen u graag alles vertellen over de voordelen en mogelijkheden van de Golf. Wij denken graag mee met uw wensen en doen u een passend aanbod. Bij Shortleasemarkt bieden we de Volkswagen Golf aan in de vorm van shortlease. Dit houdt in dat u niet vastzit aan lange contracten, maar wel profiteert van de voordelen van lease. Met een leaseprijs vanaf 519 euro per maand bent u ook nog eens erg voordelig bij ons uit.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy