Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Volkswagen Caddy (short)lease vanaf slechts € 369,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Volkswagen Caddy shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is een ideale bestelwagen voor de praktische man of vrouw. De auto is gemaakt op basis van het feit dat er veel verschillende dingen mee gedaan kunnen worden. Dat in combinatie met de betrouwbaarheid en kwaliteit van het merk Volkswagen maakt deze bestelauto zeer geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan opbergruimte in de auto. De Volkswagen Caddy is ook beschikbaar als Caddy Maxi, met extra veel laadruimte. De Caddy staat bekend als erg zuinig en was in 2014 de best verkochte bestelauto. De Caddy behoort tot de compacte categorie bedrijfswagens.

De voordelen van de Volkswagen Caddy

  • Opbergvakken van verschillende groottes in de cabine.
  • In de laadruimte kunnen scheidingswanden en zijwandbekleding geplaatst worden om de laadbak naar wens in te richten.
  • Bevestigingsogen in de bodem voor het vastzetten van materialen. De Caddy Maxi bevat zelfs acht bevestigingsogen.
  • Veiligheidssystemen beperken de kans om onveilige situaties.
  • Mogelijk bestuurdersassistentiepakket met onder andere lane assist, adaptive cruise control en verkeersbordherkenning.

Een Volkswagen Caddy lease is iets wat u kunt overwegen als u op zoek bent naar een betrouwbare bestelwagen. Bent u geïnteresseerd in een lease bestelwagen op korte termijn? Dan is een VW Caddy shortlease misschien wel voor u interessant. Als de bestelauto niet bevalt bent u in de mogelijkheid om na de eerste maand uw shortlease dagelijks op te zeggen. Als vakman bent u dus erg flexibel. Momenteel even geen werkzaamheden? Dan kunt u het contract dus eenvoudig opzeggen. Laagdrempeligheid en flexibiliteit is belangrijk voor ons, omdat we weten dat ondernemers hiernaar op zoek zijn. Meer weten over shortlease? Neem dan contact met ons op. De Volkswagen Caddy kunt u bij ons shortleasen vanaf 399 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy