Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Volkswagen shortlease

volkswagen personenauto shortlease

Volkswagen up!

Vanaf € 309,- p/mMeer info

Volkswagen Polo

Vanaf € 379,- p/mMeer info

Volkswagen Golf

Vanaf € 489,- p/mMeer info

Volkswagen Passat

Vanaf € 749,- p/mMeer info

Volkswagen Touran

Vanaf € 699,- p/mMeer info

Volkswagen Sharan

Vanaf € 799,- p/mMeer info

volkswagen bedrijfsauto shortlease

Volkswagen Caddy

Vanaf € 369,- p/mMeer info

Volkswagen Transporter

Vanaf € 419,- p/mMeer info

Volkswagen is het hoofdmerk van de Volkswagen groep, één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Onder het autoconcern vallen niet enkel de auto’s van Volkswagen. Ook als u kiest voor een auto van de merken Seat, Audi, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche kunt u ervanuit gaan dat deze auto’s uit de fabrieken van Volkswagen komen. Bij elkaar is het dus een behoorlijk imperium geworden waarin u als zakelijke rijder een ruime keuze heeft. Met de verschillende merken bedient Volkswagen meerdere segmenten, maar hun eigen automerk zal altijd het belangrijkste blijven. De productie van Volkswagen auto’s is de eerste prioriteit. Met de Volkswagen Golf en de Volkswagen Kever staat de fabrikant zelfs in de top 5 meest verkochte auto’s ter wereld. Ondanks het emissieschandaal in 2015 is Volkswagen nog steeds een topmerk in de wereld van autofabrikanten. Een Volkswagen shortlease is daarom een optie voor elke zakelijke rijder. Het aanbod van het merk is breed, waardoor u zelf kunt kiezen wat voor klasse auto u schikt. Graag helpen we u bij Shortleasemarkt met het maken van een juiste keuze. Wilt u meer weten over ons aanbod? Lees dan verder.

Volkswagen Golf

Zoals gezegd is de Volkswagen Golf één van de meest verkochte auto’s ter wereld. De geschiedenis van deze auto is lang. Ook in de huidige tijd wordt er nog steeds gewerkt aan nieuwe versies van deze auto. Zo is de Volkswagen Golf 7 op een nieuw platform gebouwd. Deze is voorzien van vele technologische ontwikkelingen en behoort tot het echte premium segment. Met de Golf vond Volkswagen in 1974 een waardige opvolger van de Kever. Tegenwoordig zijn alle andere auto’s zoals de Jetta, Beetle, Touran en Tiguan afgeleid van de Golf. De vele generaties hebben er voor gezorgd dat de markt met dit type auto’s enorm is. Voor elke vraag is dus eigenlijk wel een antwoord. De sportieve rijder zal zich bijvoorbeeld liever schikken met een Golf GTE lease. Dit is een plug-in hybrid met een actieradius van 50 kilometer waarin het volledig elektrisch kan rijden.

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is de kleinere auto uit de Volkswagen fabriek. De auto werd in eerste instantie geproduceerd als goedkopere auto, maar tegenwoordig kennen we ook een aantal luxe varianten van de Polo. De Polo heeft hetzelfde onderstel als de Seat Ibiza en de Skoda Fabia, beide ook voortkomend uit dezelfde fabriek. De Polo staat bekend als een praktische auto met veel vermogen, een typische Volkswagen auto. In 2010 werd de Polo uitgeroepen tot auto van het jaar. Een Volkswagen Polo lease bij Shortleasemarkt is interessant voor elke zakelijke rijder die wilt huren op lange termijn of leasen op korte termijn. Wij vertellen u hier graag alles over en benoemen voor u de specificaties van de beschikbare Polo.

Volkswagen Up

Met de Volkswagen Up bedient ook deze autofabrikant de vraag naar compacte mini auto’s. Dit type auto’s wordt ook wel als zeer geschikt gezien voor mensen die veel in de stad rijden. De compacte auto’s zijn erg licht en daardoor zuinig in gebruik. De eenvoudige besturing maakt ook de Up een populaire auto onder zakelijke rijders. In 2011 kwam de Up op de markt en in 2013 werd er ook een elektrische variant aangeboden. Voor de liefhebbers van compacte mini auto's in combinatie met veel vermogen is er ook een Up GTI in 2017 gelanceerd. Een grotere turbo zorgt ervoor dat de auto over 115 pk beschikt, wat erg veel is voor een kleine auto. Bij Shortleasemarkt helpen we u graag in het maken van een keuze en kunnen we u alles vertellen over de Up in combinatie met een shortlease contract.

Volkswagen Passat

Met de Volkswagen Passat bedient de Duitse autofabrikant de zakelijke rijders. Deze auto is qua uitstraling zeer geschikt als zakelijke auto en al sinds 1973 beschikbaar. Verschillende ontwikkelingen in uitvoeringen van de Passat hebben er uiteindelijk toe geleid dat er tegenwoordig meerdere modellen beschikbaar zijn, bijvoorbeeld als sedan of stationcar. Ook is de Passat beschikbaar met een dieselmotor of benzinemotor. Deze motoren lopen qua vermogen ook weer uiteen van 120 pk tot 240 pk. Als zakelijke rijder maakt u met een Volkswagen Passat een uitstekende keuze. De sportieve, maar robuuste uitstraling zorgen voor een sterk imago.

Volkswagen Sharan

Minder zakelijk maar vooral geschikt als personenvervoer is de Volkswagen Sharan. Deze MPV is uitstekend als familieauto en kan vergeleken worden met bijvoorbeeld de Ford Galaxy. De auto kan zeven personen vervoeren. In 1995 kwam de eerste Sharan op de markt en in 2010 bracht Volkswagen een nieuwe Sharan op de markt die niet meer in samenwerking met Ford werd geproduceerd. De Volkswagen Sharan is op de markt met een benzinemotor of een dieselmotor.

Volkswagen bedrijfswagens

Ook heeft het Duitse automerk Volkswagen meerdere bedrijfswagens. Zo kunt u bij Shortleasemarkt gaan voor een Volkswagen Caddy of Volkswagen Transporter. De Volkswagen Caddy is de kleinste bestelauto van Volkswagen en al sinds 1980 op de markt beschikbaar. Later werd de Caddy onder de hoede van partner Seat geproduceerd en in 2015 is de laatste uitvoering op de markt gebracht. De Caddy is ook als personenbus beschikbaar met vijf of zeven zitplaatsen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy