Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Tussentijdse promotie

We vertellen u graag alles over de mogelijkheden van shortlease. Ook tussentijdse promotie behoort tot de mogelijkheden. Bij een auto lease wilt u uw wel de mogelijkheid blijven houden om werknemers een tussentijdse promotie te geven met bijbehorende beloningen. Een upgrade van de auto kan door ons geregeld worden. Omdat u niet vast zit aan langdurige contracten is dit snel geregeld door het inruilen van de leaseauto voor een verbeterde auto. Doordat u snel kunt schakelen heeft u een tevreden werknemer. De gebruikelijke all-in auto lease zal bestaan uit een contract waarbij er pas na het einde van het contract gewisseld kan worden. Als werkgever wilt u snel kunnen reageren op de activiteiten van werknemers. Als hij of zij een beloning verdiend is een promotie vaak sneller geregeld dan een nieuwe leaseauto. Dat is bij Shortleasemarkt anders. Wij denken graag mee met uw wensen en bieden u een passend aanbod. Omdat u in dit geval al klant van ons bent weet u precies hoe we te werk gaan. Dit is namelijk hetzelfde als bij het aangaan van een nieuwe shortlease.

Hoe wordt promotie meestal geregeld?

Als bedrijf doet u er verstandig om een autoregeling op te stellen. Op deze manier voorkomt u discussies op de werkvloer. U kunt dan bepaalde categorieën opstellen die gelijk staan aan een maximaal leasebedrag. Ook kunt u de categorieën indelen op functies. Een hogere functie heeft uiteraard recht op de betere auto’s. Het is heel normaal om hier transparant en eerlijk over te zijn richting werknemers. Naast het indelen in categorieën is het verstandig om op te nemen of lease bedragen inclusief of exclusief brandstof zijn. Met het oog op brandstof en uitstoot heeft u als bedrijf misschien ook standpunten waaraan u zich vast wilt houden. Zo kiezen steeds meer bedrijven voor een elektrisch wagenpark, mede door de financiële voordelen wat dat met zich mee brengt. Hierop kunt u bepalen welke merken en modellen door de werknemers gekozen mogen worden als auto lease. Zo kunt u bijvoorbeeld de toegestane energielabels opnemen of bijtellingspercentages. U kunt deze eisen voorleggen aan onze specialisten. Wij hebben in elke klasse wel auto’s beschikbaar die voldoen aan uw eisen.

Wat u als werkgever wilt voorkomen is dat een werknemer automatisch recht heeft op een nieuwe leaseauto op het moment dat er een promotie plaatsvindt. Als werkgever kunt u dit beter zelf in de hand houden en bijvoorbeeld in de autoregeling opnemen dat een nieuwe leaseauto pas verkregen wordt aan het einde van een bepaalde termijn. Dankzij Shortleasemarkt hoeft u geen voorwaarden op te nemen inzake de leasetermijnen en eventuele uitdiensttreding. Op het moment dat een werknemer uw bedrijf verlaat kunt u het shortlease contract opzeggen of doorgeven aan een andere werknemer als tussentijdse promotie.

De voordelen van shortlease in combinatie met promotie

Op het moment dat u uw autoregeling goed heeft opgesteld is het eenvoudig om uw werknemers te voorzien van de juiste auto’s die passen bij de functie. U kunt niet tegen het probleem aanlopen dat er auto’s beschikbaar zijn voor werknemers die eigenlijk een betere, of mindere auto verdienen. Shortlease biedt hierin altijd de uitkomst. Na de eerste maand bent u vrij om dagelijks op te zeggen en een nieuw shortlease contract aan te gaan. Dit bespaart enorm veel kosten op uw wagenpark, omdat u geen stilstand meer heeft. U bent bij ons van harte welkom voor een gesprek over deze mogelijkheden. Wij spelen met ons aanbod in op uw eisen en worden graag uw zakelijke partner op het gebied van mobiliteit. Voor zowel kleine als grote opdrachten zetten wij ons graag in. U betaalt alleen het leasebedrag per maand. Onderhoud, reparatie, kosten voor schade, verzekeringen en belastingen zijn allemaal inbegrepen, omdat shortlease altijd gaat op basis van full operational lease. Dat zijn de voordelen die wij u bieden.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy