Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Tesla Model S (short)lease vanaf slechts € 1,595,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Tesla Model S shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

De Tesla Model S is een elektrische auto van het merk Tesla en is in 2012 geïntroduceerd. De Tesla Model S heeft een actieradius van 480 kilometer en zit in 4,6 seconden op de 100 kilometer per uur. Sinds de introductie van de Model S heeft Tesla een groeiend marktaandeel, van 1.195 verkochte exemplaren in 2013 naar 2.149 exemplaren in 2016. De software van de Tesla wordt periodiek draadloos geüpgraded. In 2016 heeft de Model S een facelift ondergaan, daarbij heeft de voorkant de grootste verandering ondergaan. De auto heeft nu geen zwarte plaat meer als grille en de koplampen zijn voorzien van LED in plaats van Xenon. U least bij ShortleaseLand al een Tesla Model S vanaf € 1 595,00 per maand, voor dit bedrag neemt ShortleaseLand alle zorgen uit handen.

Bij ShortleaseLand wordt de Tesla Model S dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. ShortleaseLand heeft haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor de Tesla Model S goedkoop aangeboden kan worden.

Zakelijke shortlease

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn en ons ruime acceptatiebeleid is een … leasen bij ShortleaseLand zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Tesla Model S bij ShortleaseLand

De Tesla Model S behoort tot de categorie luxe. U least bij ShortleaseLand al een  Tesla Model S vanaf € 1 595,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Uw administratie wordt volledig uit handen genomen! Heeft u interesse in het leasen van een Tesla Model S met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact op via het aanvraagformulier.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy