Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Tesla shortlease

Als we denken aan technologie en innovatie op de automarkt dan is Tesla wel het merk wat hier absoluut in voorop loopt. Het merk is zeer geliefd onder zakelijke rijders, omdat elektrisch rijden veel voordeliger is voor bedrijven. Zeker grote bedrijven met een uitgebreid wagenpark hebben de afgelopen jaren veelal gekozen voor Tesla. De Amerikaanse autofabrikant heeft de afgelopen jaren naam gemaakt door de verbluffende technologische ontwikkelingen waarbij auto’s bijna in robots veranderen. Momenteel is het merk echt nog alleen beschikbaar in het premium segment, maar er wordt gewerkt aan een betaalbaar model voor de gewone burgers. Automatisering is de sleutel tot succes voor dit merk. De auto’s beschikken over een auto pilot, waarbij u als bestuurder gewoon iets anders zou kunnen gaan doen. Dit is echter nog niet toegestaan in de maatschappij. De toekomst is nog onvoorspelbaar, maar het automatische rijden zal de komende jaren vanzelf meer geaccepteerd en gereguleerd worden. Tesla auto’s worden bijna alleen maar als zakelijke auto’s gebruikt, vanwege de lage kosten voor bedrijven. Voor de gewone particulier zijn de auto’s erg prijzig. Als u geïnteresseerd bent in een Tesla voor een kortere termijn, dan is shortlease zeer geschikt voor u. We vertellen u er graag alles over. Meer weten over de Modellen van Tesla? Lees dan verder.

Tesla Model X

De Tesla Model X is een elektrische SUV met een krachtige motor. Volgens de eigenaar Elon Musk is de Model X de snelste SUV ter wereld. De snelste variant kan van 0 tot 100 km/h in 3,1 seconden gaan. Dit Model van Tesla behoort tot het absolute premium segment in auto’s, met onder andere vleugeldeuren voor de achterpassagiers. Ook beschikt de auto over een biohazard luchtfilter, die het binnendringen van bacteriën en allergieën tegen moet gaan. Er wordt zelfs gesteld dat het systeem je beschermd tegen chemische wapens, maar hier kunt u niet volledig op vertrouwen. De Tesla Model X is overduidelijk anders dan andere auto’s. Net als bij de andere Modellen van dit merk staat innovatie voorop met verbluffende resultaten. In Nederland is de auto sinds 2016 op de weg te vinden. Bij Shortleasemarkt bekijken we graag voor u de mogelijkheden voor het shortleasen van een Tesla Model X. We vertellen u dan alles over het voordeel van shortlease en het rijden in een Tesla.

Tesla Model S

De Tesla Model S is al een stukje langer op de markt dan de Model X. De sedan van Tesla werd voor het eerst in 2012 op de markt gebracht. Ook met deze auto claimt Tesla de snelste te zijn ter wereld. De snelste uitvoering kan van 0 tot 100 in 2,7 seconden gaan. Dit is natuurlijk zeer snel voor een normale productie auto. Ook de actieradius is erg hoog, deze wordt geschat op 613 kilometer. Een veelvoorkomend probleem bij elektrische auto’s is de mogelijkheid tot het afleggen van langere afstanden. Tesla lost dit probleem op door een eigen netwerk aan te leggen met superchargers over de gehele wereld. Ook de gebruikers van een Model S kunnen gebruik maken van dit netwerk. Een Tesla Model S shortlease is een uitstekende keuze voor zakelijke rijders die in stijl aan willen komen bij klantrelaties. Graag geven we u advies over het shortleasen van dit model en helpen we u bij het maken van keuzes.

Tesla Model 3

De Tesla Model 3 is nog niet beschikbaar maar wordt al lang verwacht. Dit komt vanwege het feit dat dit model het eerste betaalbare model van Tesla wordt. Hiermee wil de Amerikaanse autofabrikant een breder publiek aantrekken. Geïnteresseerde kopers konden met een aanbetaling van 1000 euro alvast een reservering plaatsen. De verwachting is dat de Model 3 in 2019 op de Nederlandse markt gaat verschijnen. Er wordt dan een hoge vraag verwacht, uiteraard houden we deze mogelijkheden ook bij Shortleasemarkt nauwlettend voor u in de gaten.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy