Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Renault Trafic L1H1 (short)lease vanaf slechts € 419,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Renault Trafic shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Renault Trafic

De zakelijke rijder met behoefte aan een ruime bedrijfswagen zal zich uitstekend kunnen vinden in een Renault Trafic. Deze robuuste bedrijfswagen van het Franse automerk Renault is geschikt om u te ondersteunen in het uitvoeren van allerlei verschillende werkzaamheden. Bij dit automodel staan veiligheid en praktisch gebruik hoog in het vaandel. Als u praktische werkzaamheden wilt uitvoeren, dan wilt u ook modern en veilig de weg op kunnen. Dat kan met de Renault Trafic. Deze bedrijfsauto biedt in de cabine ook de mogelijkheid om een mobiel kantoor te hebben voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden. Ook is er een Renault Trafic dubbele cabine uitgebracht.

De voordelen van de Renault Trafic

  • Meer dan vijftig uitvoeringen gericht op grote en kleinere laadruimtes
  • Robuust en dynamisch design laat een professionele indruk achter
  • Dubbele asferische buitenspiegel om eenvoudiger te manoeuvreren door druk verkeer
  • Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP) houdt rekening met lading en corrigeert de koers
  • Versterkte carrosserie en airbags zorgen voor ultieme veiligheid tijdens het rijden

De Renault Trafic is een bedrijfsauto die zeer geschikt is voor zakelijke rijders. Bij Shortleasemarkt zijn we gespecialiseerd in zakelijke lease auto’s. Onze adviseurs zijn experts op het gebied van zakelijk rijden en vertellen u graag over alle voordelen van shortlease. Dit is een groot voordeel voor u als zakelijke rijder, vanwege de flexibiliteit en de service. Zo is shortlease altijd op basis van full operational lease. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden en de wensen die u heeft. Voor ons is geen enkele wens gek genoeg. De Renault Trafic kunt u bij ons shortleasen vanaf 379 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy