Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Renault Mégane (short)lease vanaf slechts € 499,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Renault Mégane shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Renault Mégane

De Renault Mégane is een stijlvolle en elegante hatchback of stationcar die comfortabel is door techniek. De uiterlijke kenmerken zijn karakteristiek voor Renault en dit specifieke model. De Mégane is zeer geschikt als zakelijke auto, vanwege de uitstraling en het comfort tijdens het rijden. Er zijn meerdere pakketten beschikbaar waar dit model mee is uitgerust. Zo is de Mégane GT bijvoorbeeld de sportieve uitvoering van deze auto. Ook een Mégane RS mag natuurlijk niet ontbreken bij de liefhebbers van sportieve auto’s. Met de Renault Mégane Estate bedient het Franse automerk een doelgroep met de behoefte aan uitzonderlijk veel ruimte in een personenauto. De Mégane is bekend als hatchback of stationcar, maar ook in de vorm van een crossover is deze auto op de markt als de Mégane Scénic. Wie graag geniet van de zon en de wind in de haren, kan kiezen voor een Mégane Cabrio.

De voordelen van de Renault Mégane

  • Veel verschillende uitvoeringen en modellen beschikbaar
  • Multimediasysteem R-Link 2 met head-up kleurendisplay
  • Kies uit vijf verschillende rijstijlen met interactieve Multi-SENSE module
  • Breed scherm met grote pictogrammen voor eenvoudige bediening
  • Optioneel Visio-systeem voor extra veiligheid, waaronder verkeersbordherkenning, Lane Departure Warning en grootlichtassistent
  • Diepe voorstoelen met vulling van hoge dichtheid schuim voor optimaal comfort
  • Optioneel: zonnedak
  • Veel opbergmogelijkheden en aansluitingen

Wilt u de Renault Mégane leasen tegen scherpe tarieven? Dan kunnen wij u bij Shortleasemarkt goed helpen. Onze shortlease tarieven hebben een laagste prijs garantie. Dit komt door ons sterke inkoopbeleid. Bij ons kunt u een Renault Mégane shortlease aanschaffen zonder rekening te houden met zakelijke cijfers. Onze beoordeling is altijd persoonlijk en transparant. Shortlease biedt vele voordelen ten opzichte van een gebruikelijk lease contract. Graag vertellen onze zakelijke lease experts u alles over korte termijn leasen. De Renault Mégane is bij Shortleasemarkt al vanaf 519 euro per maand beschikbaar.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy