Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Renault Master (short)lease vanaf slechts € 419,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Renault Master shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Renault Master

De Renault Master is een uiterst veelzijdige bedrijfswagen die kan worden ingericht op de wensen die zakelijke rijders hebben tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Er zijn inmiddels al meer dan 350 versies op de markt verschenen. Renault heeft met de Master één van de meest populaire bedrijfswagens in huis. De Master staat erom bekend veel mogelijkheden te hebben op het gebied van laadruimte. Het laadvermogen is bijvoorbeeld in 12 laadvolumes beschikbaar, afhankelijk van de uitvoering. Ook biedt de laad cabine mogelijkheden voor laadruimtebescherming. Een Back bar beschermt de Renault Master bij kleine aanrijdingen, optimaal voor als u veel in de smalle en drukke stad of woonwijken moet rijden. De Master is soms uitgebreid met allesdragers en imperialen.

De voordelen van de Renault Master

  • Mogelijk tot 10 sjorogen voor de veiligheid van de vracht
  • Makkelijk laden en lossen met 270 graden draaibare achterdeuren
  • Hill-start assist op hellingen om soepel weg te rijden met zware ladingen
  • Standaard uitgerust met Electronic Stability System
  • Differentieelblokkering voor veiligheid op gladde wegen

Heeft u een Renault Master op korte termijn nodig? Dan is huren op lange termijn misschien wel een goed idee. Shortlease biedt de uitkomst voor zakelijke rijders die snel behoefte hebben aan een geschikte bedrijfswagen, maar niet geïnteresseerd zijn in lange contracten. De voordelen van shortlease zijn erg groot ten opzichte van normaal leasen. Bij Shortleasemarkt bent u aan het juiste adres voor bedrijfswagens. Wij zijn gespecialiseerd in bestelbusjes, grote bedrijfswagens en kleine bedrijfswagens. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van een juiste keuze. De Renault Master kunt u al shortleasen vanaf 499 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy