Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Renault Kangoo (short)lease vanaf slechts € 349,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Renault Kangoo shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Renault Kangoo

De Renault Kangoo is een compacte bestelauto die erg gemakkelijk in gebruik is. Het is een perfecte bedrijfswagen voor zakelijke rijders met behoefte aan laadruimte, maar die ook graag soepel door het verkeer willen rijden. In een compacte bedrijfswagen als de Renault Kangoo is dat zeker mogelijk. Deze auto is geschikt voor elk bedrijf, want de opbergmogelijkheden zijn eindeloos. Zoals we gewend zijn van Renault zijn er meerdere uitvoeringen van de Renault Kangoo beschikbaar, zoals de Renault Kangoo Maxi, de Renault Kangoo Family en de Renault Kangoo Express. Zoals u begrijpt is de Renault Kangoo dus ook beschikbaar als 6 persoons bus. Als u kiest voor de Renault Kangoo, dan kiest u voor een comfortabele en praktische bestelwagen. U kunt dan ongestoord uw werkzaamheden uitvoeren.

De voordelen van de Renault Kangoo

  • Mogelijkheden voor meerdere zitplaatsen
  • Er zijn verschillende lengtes van de Renault Kangoo beschikbaar
  • Laadruimte verlengen door de passagiersstoel neer te klappen
  • Stijlvol design, zowel het exterieur als het interieur
  • Erg krachtige Renault motoren

Wie op zoek is naar een zakelijke bedrijfswagen zal zich goed voelen in een Renault Kangoo. Bij Shortleasemarkt kunt u leasen op korte termijn. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u weet dat u geen jaren lang een bedrijfswagen nodig heeft. Op korte termijn leasen heeft verschillende voordelen waar u bij ons extra van profiteert. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen wij shortlease tegen scherpe tarieven aanbieden. Een shortlease is altijd op basis van full operational lease en per dag opzegbaar. De Renault Kangoo shortlease is daarom een uitstekende keuze voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Onze adviseurs denken graag met u mee. U kunt de Renault Kangoo al vanaf 299 euro per maand bij Shortleasemarkt leasen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy