Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Renault Clio (short)lease vanaf slechts € 379,- per maand

14%
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Renault Clio shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Renault Clio

Een populaire hatchback en stationcar is al jaren de Renault Clio. De productie van deze auto loopt al enige tijd door en de nieuwste auto’s hebben een uitstekende uitstraling. Ze zijn dus zeer geschikt als zakelijke auto. De krachtige uitstraling van de Clio is onmisbaar op de weg. De auto maakt van binnen een inspirerende indruk dankzij de strakke contouren in de bekleding en in het dashboard. Met name de laatste generatie die door Renault in 2012 is geïntroduceerd, is erg populair geworden vanwege de frisse uitstraling. De grote variant van de Clio is de Renault Clio Estate. Dankzij meer ruimte en flexibiliteit kunnen rijders nog meer met hun Clio genieten. Opbergruimte maakt de auto zeer geschikt voor langere reizen.

De voordelen van de Renault Clio

  • Handsfree card voor openen, sluiten en starten
  • Mogelijk een panoramisch dak
  • Elegante uitstraling met lichtmetalen velgen, haaienvin antenne en LED koplampen
  • Meerdere uitvoeringen beschikbaar

De Renault Clio kunt u bij Shortleasemarkt al vanaf 369 euro per maand shortleasen. Dankzij onze scherpe tarieven kunt u profiteren van de voordelen van shortlease ten opzichte van andere vormen van lease. In 2019 wilt u niet meer vastzitten aan een lang contract, zeker voor zakelijke rijders is dit minder aantrekkelijk. Onze specialisatie ligt helemaal in de zakelijke markt en de shortlease. Wij willen u dan ook zoveel mogelijk voordelen aanbieden. Als u meer wilt weten over leasen op korte termijn, dagelijks op kunnen zeggen of de service bij schade en onderhoud, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan u graag te woord. De Clio is zeer geschikt als zakelijke auto.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy