Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Renault shortlease

renault personenauto shortlease

14%

Renault Clio

Vanaf € 379,- p/mMeer info

Renault Captur

Vanaf € 449,- p/mMeer info

Renault Mégane

Vanaf € 499,- p/mMeer info

Renault Espace

Vanaf € 899,- p/mMeer info

renault bedrijfsauto shortlease

Renault Kangoo

Vanaf € 349,- p/mMeer info

Renault Trafic

Vanaf € 419,- p/mMeer info

Renault Master

Vanaf € 419,- p/mMeer info

Renault Master

Vanaf € 499,- p/mMeer info

Bij Shortleasemarkt hebben we verschillende modellen van het Franse automerk Renault voor u beschikbaar. Het aangaan van een shortlease is ook bij dit automerk erg interessant. Het merk Renault kiest u uit op basis van de Franse kwaliteit en de status in de huidige auto industrie. Zo zijn zij onder andere fabrikant van personenauto’s en bedrijfswagens die voor u als zakelijke rijder erg interessant zijn. Ook produceren zij vrachtwagens, tractoren en vliegtuigmotoren. Er mag dus met recht gezegd worden dat Renault van alle markten thuis is. De auto’s van Renault zijn van hoogwaardige klasse en dat bewijst zich ook in de vele onderscheidingen die het merk heeft gekregen. Zo hebben meerdere auto’s de prijs voor beste auto van het jaar gekregen. Bij Shortleasemarkt kunt u een mooie Renault shortleasen tegen scherpe tarieven. Ook dit Franse merk kunnen wij tegen goedkope tarieven inkopen. Dit vertalen wij door naar het leasebedrag per maand voor u als klant. Transparantie en service staan bij ons hoog in het vaandel, ook als het gaat om Renault auto’s. Wilt u meer weten over de meest populaire auto’s van Renault? Lees dan verder.

Renault Clio

De Renault Clio is een compacte hatchback die in 1990 werd geïntroduceerd. Een aantal generaties later staat er nu een auto van hoogwaardige klasse waar u zich zeker in thuis zult voelen. De Renault Clio is een perfecte auto voor iedereen die wil genieten van comfort en rijgemak zonder al te veel extra’s. Voor veel mensen wordt dit vaak als onnodig gezien, daarom is de Clio zeer geschikt voor deze mensen. De Renault Clio was de opvolger van de Renault S en inmiddels is in 2012 de vierde generatie uitgebracht. Vooral het design heeft toen een flinke upgrade gekregen. Dit is erg positief uitgevallen, want de Clio is momenteel één van de populairste auto’s op de markt. Ook voor u als zakelijke rijder is de Clio dus een uitstekende keuze. U kunt vertrouwen op de ervaringen van vele andere weggebruikers. Graag vertellen we u alles over een Renault Clio shortlease en wat hierbij allemaal komt kijken.

Renault Twingo

De Renault Twingo is de auto van dit Franse automerk uit de compacte miniklasse. Zoals vele auto’s uit deze klasse erg populair zijn is dat voor de Renault Twingo niet anders. In 1993 werd de Twingo getoond aan het wereldwijde publiek als opvolger van de Renault 4. De tweede generatie kwam pas in 2011 als reactie op de opkomst van andere auto’s in deze klasse. Met een nieuw design en een dieselmotor positioneerde de Twingo zich uniek in de markt. De bijtelling en BPM zijn erg laag, wat dit interessant maakt voor u als zakelijke rijder. De verkoopaantallen waren erg positief. In 2014 gooide Renault het met de Twingo nogmaals over een andere boeg, met de motor achterin en achterwielaandrijving. Samen met Smart produceerde Renault deze auto. De Twingo is dus een uitstekende keuze in de miniklasse. Onze adviseurs bij Shortleasemarkt vertellen u graag alles over deze unieke auto in deze klasse. Een Renault Twingo shortlease kunt u voordelig bij ons afsluiten.

Renault Zoë

De liefhebbers van elektrische auto’s kunnen hun keuze maken voor de Renault Zoë. Natuurlijk scheelt een elektrische auto aanzienlijk in de portemonnee, daarom is ook de Zoë een zeer populaire auto onder zakelijke rijders. U als ZZP’er, starter of MKB’er kunt daarom genieten van de voordelen van shortlease. Zo betaalt u naast het leasebedrag alleen nog voor de brandstof. De Zoë uit 2017 heeft een actieradius van 250-300 km volgens het laboratorium. De Zoë staat bekend om de lange actieradius. De auto kan 1600 kilometer afleggen in 24 uur, wat 350 kilometer meer is dan het vorige record. Graag vertellen we u bij Shortleasemarkt alles over de Zoë en het gebruik van elektrische auto’s.

Renault Captur

Als crossover heeft het Franse automerk de Renault Captur uitgebracht. De auto is erg compact, waarmee het een kleine SUV genoemd kan worden. Op het gebied van uitvoering lijkt de auto sterk op de Renault Clio, maar de zuinigheid en de ruimte voor de passagiers maken deze auto uniek in de klasse. Een zakelijke rijder kan uitstekend met een Renault Captur aankomen bij zakelijke klanten. Ook de brandstofkosten zijn niet heel hoog.

Renault Megane

De sportieve Renault Megane is al jaren actief in het middenklasse segment. De stationcar werd in 2015 voor de vierde keer onderworpen aan een nieuw design. De carrosserie van de Megane is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Een hatchback en coupé (cabriolet) behoren ook tot de mogelijkheden. Het stijlvolle interieur en het typische Renault design maken de Megane een uitstekende auto.

Renault bedrijfswagens

Wie op zoek is naar een shortlease bedrijfswagen kan bij ons terecht. Zo bieden wij van het merk Renault bijvoorbeeld de Renault Kangoo aan. Deze compacte bestelauto kwam in 1997 op de markt als MPV en bestelauto, dus zowel voor het vervoer van goederen en mensen. In 2008 werd de auto iets verlengd en inmiddels in drie uitvoeringen beschikbaar. Ook als MPV is de Kangoo nog steeds op de markt en inmiddels heeft Renault ook een elektrische Kangoo geïntroduceerd.

Wie op zoek is naar een veel grotere bedrijfswagen, kan kiezen voor de Renault Master. Deze bedrijfswagen doet zijn naam eer aan, want de beschikbare ruimte is erg groot. De Renault Master biedt een tal aan opslagmogelijkheden, zowel in de cabine als in de laadruimte. Wie daar nog niet genoeg aan heeft kan de keuze maken voor een verlengde en verhoogde uitvoering, de Renault Master L2H2.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy