Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Shortlease premium

Bij Shortleasemarkt vinden we het belangrijk om met u mee te denken. Dat houdt in dat we niet simpelweg een leaseauto bij u voor de deur zetten, maar dat we nadenken over uw behoeftes. Wij proberen daarop in te spelen met shortlease premium. Een exclusieve mogelijkheid die alleen bij Shortleasemarkt mogelijk is. Onze specialiteit is de zakelijke shortlease. Met ruim 300 personenauto’s en bedrijfswagens in ons wagenpark hebben wij vrijwel altijd een passend aanbod. Toch kan het voorkomen dat u extra wensen heeft. Door de vele mogelijkheden die de huidige auto’s hebben is dat helemaal niet raar. Met shortlease premium kunt u aangeven welke specifieke wensen u heeft. Wij gaan dan de leaseauto voor u inkopen. U kunt bijvoorbeeld denken aan extra opties, een speciale uitvoering, of een gewenste kleur.

De voordelen van shortlease premium

U gaat een zakelijke auto leasen. U moet waarschijnlijk nadenken over de eisen van uw werkgever of de wensen van uzelf. Dat is voor ons vrijwel nooit een probleem. Het voordeel van een kort leasecontract is dat u flexibel bent. Stilstand van auto’s binnen het wagenpark van bedrijven komt niet meer voor. Shortlease is een betere optie dan huren, omdat u profiteert van alle voordelen van full operational lease. Dit houdt onder andere in dat alle kosten, behalve de brandstof, in de leaseprijs inbegrepen zijn. Een shortlease is voor minimaal één maand en daarna per dag opzegbaar. Het enige verschil met shortlease premium is dat u een contract van minimaal zes maanden moet aan gaan. Omdat u de auto zelf samenstelt lijkt ons dat de wens ook is om langer in de auto te rijden.

De service van shortlease premium

We geven elke klant een speciale behandeling, of u nu voor shortlease premium of voor een normale shortlease kiest. Het verschil is dat wij niet alleen meedenken, maar ook actie ondernemen op basis van uw behoeften. Een persoonlijke benadering is voor ons erg belangrijk en wij gaan geen enkele opdracht uit de weg. Met een shortlease premium bent u verzekerd van de auto die u wenst in de vorm van een shortlease. We worden graag door u aan het werk gezet.

Welke service kunt u nog meer verwachten bij shortlease premium?

  • Bij schade en onderhoud gratis vervangend vervoer en breng- en haalservice
  • Een upgrade van de auto bij tussentijdse promotie kan bij shortlease premium na zes maanden
  • Belastingen, verzekeringen, afschrijving en rente zijn inbegrepen
  • Pechhulp in binnen- en buitenland

Shortlease premium biedt u de mogelijkheid om de auto naar wens samen te stellen voor zover dit mogelijk is. Onze adviseurs weten wat we voor u kunnen betekenen. Het samenstellen van een auto betekent niet dat u oneindig veel opties heeft. Sommige wensen zullen niet mogelijk zijn, maar wij doen in dat geval ons best om met een passend aanbod te komen. We begrijpen erg goed dat een zakelijke auto belangrijk is voor uw imago. Sommige wensen kunnen hierop gericht zijn. Andere wensen kunnen meer praktisch zijn, zoals bijvoorbeeld laadruimte of specifieke wensen in de cabine van een bedrijfswagen. Geen enkele wens is ons te gek, dus vraag ook zeker na wat we voor u kunnen betekenen. In dat geval kunt u ongeveer denken aan de volgende opties:

  • Een specifieke kleur
  • Een specifieke uitvoering van een bepaald model
  • Specifieke auto-opties
© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy