Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Peugeot Partner (3 persoons) (short)lease vanaf slechts € 329,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Peugeot Partner shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Peugeot Partner

Een succesvolle bestelwagen waar u altijd van op aan kunt, dat is de Peugeot Partner. De robuuste uitstraling van de Peugeot Partner geeft een stoer karakter. Voorzien van de nuttige technologie van de huidige tijd weet u zeker dat deze bestelwagen past in de werkzaamheden die u moet uitvoeren. Het Franse automerk Peugeot heeft de Partner op de markt gebracht in verschillende uitvoeringen. Peugeot bedrijfswagens zijn in meerdere lengtes beschikbaar, zo ook de Partner. Een nieuwe uitvoering is door Peugeot inmiddels ook op de markt uitgebracht, de Peugeot Partner Tepee. Vraag onze adviseurs ook zeker naar de mogelijkheden in verschillende uitvoeringen. De flexibiliteit is bij ons net zo hoog als bij de Peugeot Partner.

De voordelen van de Peugeot Partner

  • Multi-Flex-bank voor 2 passagiers of extra opslagruimte
  • Active City brake, achteruitrijcamera, parkeerhulp en grip control voor extra gemak en comfort in de stad
  • Efficiënte motoren zorgen voor een zuinig verbruik

Een bedrijfswagen lease is iets waar u naar op zoek kunt zijn als u behoefte heeft aan opslagruimte onderweg. De Peugeot Partner vervult uw behoefte als u op zoek bent naar een compacte bestelwagen. Bij Shortleasemarkt bieden we de Peugeot Partner in de vorm van shortlease aan. Dit is een korte termijn lease, waarbij u kunt profiteren van alle voordelen van lange termijn lease. Wilt u meer weten over shortlease? Onze experts vertellen u graag alles over de Peugeot Partner in combinatie met een shortlease bij Shortleasemarkt. De voordelen zijn eindeloos en de flexibiliteit is hoog, dankzij de eenvoudige opzegmogelijkheden van shortlease. U kunt de Peugeot Partner bij Shortleasemarkt shortleasen vanaf 299 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy