Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Peugeot Expert (short)lease vanaf slechts € 399,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Peugeot Expert shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Peugeot Expert

De Peugeot Expert is een nog redelijk nieuwe bestelwagen op de markt die in 2016 werd geïntroduceerd. Het Franse automerk Peugeot behaalde de prijs voor beste bestelauto van 2019 met de Expert. Onder andere de leaseprijs en brandstofkosten waren criteria waarop de Peugeot erg goed scoorde. Ook de functionaliteit van de Expert bedrijfswagen speelde een belangrijke rol. De Expert is volledig aan te passen aan uw vervoer wensen en beschikt over erg veel gebruiksgemak. Het stoere en robuuste design is wat we gewend zijn van Peugeot bedrijfswagens. Het interieur is voorzien van veel comfort. U kunt de cockpit ook gebruiken als kantoor of om meerdere personen te vervoeren.

De voordelen van de Peugeot Expert

  • Gemakkelijk instappen in de hoger geplaatste cabine
  • Head up display
  • Meerdere rijhulpsystemen
  • Draaibaar tafeltje voor het gebruik maken van kantoormogelijkheden
  • Connect 3D-navigatiesysteem met spraakherkenning
  • Optioneel: handsfree bedienen van schuifdeuren

De Peugeot Expert is bij Shortleasemarkt beschikbaar als shortlease vanaf 299 euro per maand. Dat is een erg scherpe prijs voor een shortlease. U kunt uw contract na de eerste maand dagelijks opzeggen. Dat is een groot voordeel voor zakelijke rijders met een wisselende behoefte aan mobiliteit. Met shortlease profiteert u van vele voordelen die we ook kennen bij full operational lease. Shortleasemarkt staat voor service en gemak, ook als het gaat om deze bedrijfswagen. Onze kennis in de zakelijke automarkt is groot en wij begrijpen uw wensen dus erg goed. Wij denken graag mee over uw wensen als het gaat om de Peugeot Expert of andere bedrijfswagens.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy