Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Peugeot 108 (short)lease vanaf slechts € 249,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Peugeot 108 shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Peugeot 108

De Peugeot 108 is een compacte stadsauto geschikt voor de liefhebber van flexibele en wendbare auto’s. De auto van Peugeot is verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, zoals bijvoorbeeld de Peugeot 108 Active. Deze uitbreiding bevat een completere uitrusting. De Peugeot 108 Allure is een andere uitvoering die voorzien is van een touchscreen boordcomputer en 15’’ lichtmetalen velgen. De Peugeot 108 Collection heeft specifieke afwerkingsdetails wat zorgt voor een sportieve uitstraling. Met de Peugeot 108 kiest u voor een auto die past bij uw wensen, namelijk eenvoudig van A naar B komen.

De voordelen van de Peugeot 108

  • Zeer zuinige auto
  • Vooruitstrevende technologie voor een stadsauto
  • Active city brake, perfect voor als u veel in de stad rijdt
  • Er zijn veel verschillende uitvoeringen beschikbaar

De zakelijke stadsrijder zal zich uitstekend thuis voelen in een Peugeot 108. Het is een simpele, maar toch elegante auto waarmee u in stijl kunt rijden. Het comfort en de technologie zitten op een hoog niveau. Wij hebben meestal meerdere modellen van de Peugeot 108 op voorraad staan. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen. Bij Shortleasemarkt kunt u een Peugeot 108 shortlease aangaan. U krijgt dan een Peugeot 108 uit onze voorraad. Dit scheelt op de maandelijkse prijs behoorlijk, want u kunt deze auto al vanaf 249 euro per maand rijden. De flexibiliteit van shortlease is ideaal voor zakelijke rijders. Graag vertellen onze experts u alles over de Peugeot 108 en shortlease.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy