Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Personenbussen

Bent u op zoek naar een voordelige personenbus lease? Dan is een shortlease misschien voor u een uitkomst. Bij Shortleasemarkt zijn we expert op het gebied van zakelijke shortlease. Dit houdt in dat we rekening houden met elk type bedrijfsvoering die vraagt om transport. Natuurlijk bieden we veelal auto’s en bedrijfswagens aan, maar we denken ook na over specifieke wensen van zakelijke rijders. Zo kan het bijvoorbeeld voorkomen dat u personenvervoer nodig heeft of koeltransport. In beide gevallen zijn we u graag van dienst. Personenbussen kunnen nodig zijn bij het vervoer van personeel naar de juiste locaties, of misschien heeft u wel een taxibedrijf. De behoefte naar een personenbus is vaak tijdelijk, bijvoorbeeld vanwege een tijdelijke verhoging van de werkdruk. Een shortlease biedt de uitkomst om altijd stilstand te voorkomen. Op deze manier gaat u bijzonder efficiënt om met de kosten die u maakt voor vervoer. Wilt u meer weten over shortlease? Graag vertellen onze adviseurs u hier alles over.

De voordelen van een personenbus shortlease

Bij Shortleasemarkt hebben we diverse personenbussen voor u direct uit voorraad leverbaar. Uw belangrijkste wens is waarschijnlijk het benodigde aantal personen dat de bus kan vervoeren. Daarnaast is het belangrijk dat u niet tegen ongemakken aanloopt. Daarom krijgt u bij Shortleasemarkt een vervangende personenbus, als de huidige in de garage staat voor onderhoud. Op deze manier heeft uw personenbus nooit invloed op de werkzaamheden. Rijdt u met een wagenpark van meerdere personenbussen? Dan is shortlease zeker de beste uitkomst. U bent in dit geval afhankelijk van opdrachten. De ene maand kunnen deze opdrachten meer zijn dan de andere maand. Wij zijn graag uw zakelijke partner als het gaat om het leveren van personenbussen. Even een opdracht minder? Geen enkel probleem, na de eerste maand kunt u uw shortlease dagelijks opzeggen. U heeft dankzij shortlease nooit meer last van stilstand in het wagenpark.

Meer voordelen van een personenbus shortlease:

  • Belastingen, verzekeringen en andere kosten zijn inbegrepen
  • Gratis persoonlijk advies en contact van onze zakelijke lease experts
  • Pechhulp in Nederland en in de EU

6 persoons bus

De laadruimte van een middelgrote bestelwagen is ongeveer voldoende om zes personen in te vervoeren. Hierbij wilt u graag wat extra laadruimte hebben. Dit is bijvoorbeeld voor taxibedrijven erg belangrijk, gezien er af en toe ook bagage mee moet. Personenvervoer kan uitstekend in een zes persoons bus van Shortleasemarkt. Wij hebben een aantal modellen op voorraad staan die ongetwijfeld zullen voldoen aan uw wensen.

9 persoons bus

Als u iets meer personen wilt vervoeren in de personenbus, dan hebben wij ook een 9 persoonsbus beschikbaar. Als u vaak meerdere mensen tegelijkertijd vervoert, dan is een 9 persoons bus wellicht efficiënter dan een 6 persoons bus. Wij denken graag met uw plannen en werkzaamheden mee en geven u advies. Een 9 persoons bus is iets groter en biedt daarnaast ook de mogelijkheid tot het vervoeren van bagage of goederen. Het verschil met een normale bestelwagen is vaak de zijdeur waarin passagiers kunnen instappen.

Als u liever wilt schakelen van een 6 persoons bus naar een 9 persoons bus of andersom, dan is dat voor ons geen enkel probleem. We vertellen u graag over de afspraken die we kunnen maken afhankelijk van onze voorraad. Shortlease betekent flexibiliteit, dat is voor een personenbus net zo gelijk als voor een personenauto of bedrijfswagen. Dat is de service waar we bij Shortleasemarkt voor staan.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy