Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Opel Vivaro L1H1 (short)lease vanaf slechts € 399,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Opel Vivaro shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een middelgrote bedrijfswagen waar u zeker op kunt vertrouwen bij het uitvoeren van praktisch werk. Als u behoefte heeft aan een bedrijfswagen met voldoende laadruimte, dan is de Vivaro een uitstekende keuze. De praktische werker heeft met de Opel Vivaro voldoende mogelijkheden om goederen op te bergen. Zo heeft de Opel Vivaro een laadvermogen tot 1325 kg. Opel biedt de Vivaro aan in twee varianten. De Vivaro L1H1 is met een laadruimte van ruim 2,5 meter in de lengte en 1,2 meter in de breedte zeer geschikt voor het vervoer van grote ladingen. Wie op zoek is naar een grotere variant, kan dan kiezen voor de Opel Vivaro L2H1. Deze heeft een laadruimte van 2,9 meter en is dus een stukje groter. De Vivaro biedt de mogelijkheid om eenvoudig te laden dankzij de brede ingang en de openslaande achterdeuren.

De voordelen van de Opel Vivaro

  • Mobiel kantoor dankzij neerklapbare passagiersstoel
  • Veilige bedrijfswagen dankzij geavanceerde veiligheidskenmerken en controlesystemen
  • LED-verlichting om beter gezien te worden
  • Dieselmotor met zes versnellingen zorgen voor goede prestaties en laag brandstofverbruik

Een Opel Vivaro is een zeer geschikte auto als bedrijfswagen. In combinatie met een korte termijn lease weet u zeker dat u nooit teveel geld moet betalen. Het kan best voorkomen dat de bedrijfswagen een tijdje niet gebruikt wordt. In dat geval kunt u eenvoudig de shortlease opzeggen. Bij Shortleasemarkt adviseren we u graag in het kiezen van de juiste bedrijfswagen, maar we kunnen u de Opel Vivaro zeker aanraden. Vanaf 399 euro per maand kunt u uw werkzaamheden flexibel en praktisch gaan uitvoeren in een Vivaro.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy