Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Opel Movano (short)lease vanaf slechts € 419,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Opel Movano shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Opel Movano

De Opel Movano is een grote en efficiënte bedrijfswagen geschikt voor praktische rijders die veel goederen moeten vervoeren. De bedrijfsbus van het Duitse automerk Opel beschikt over erg veel laadvermogen en is uitgevoerd in meerdere groottes, zoals de Opel Movano L2H2. Het comfort is gericht op de praktische rijder die onderweg is en zijn of haar activiteiten moet kunnen uitvoeren. Dat houdt in dat een mobiel kantoor geen overbodige luxe is. Zakelijke rijders die veel met de bedrijfswagen onderweg zijn hebben behoefte aan een bedrijfswagen die voorzien is van technologische ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en comfort.

De voordelen van de Opel Movano

  • Mogelijk Advanced Safety Pakket met onder andere waarschuwingen, parkeersensoren en Elektronisch Stabiliteits Programma (ESP)
  • Comfort van een personenauto met ergonomische inrichting
  • Meeste motoren zijn voorzien van ECO-modus en Start/Stop functie
  • Veilig transport met ladingbescherming
  • Mogelijke regensensor en Automatic Lighting Control
  • Mogelijk een multifunctionele bijrijdersbank

De Opel Movano is zeer geschikt als zakelijke shortlease. Iedereen die op zoek is naar een uitstekende bedrijfswagen kan de weg op in de Opel Movano. Ook bedrijven die hun wagenpark willen uitbreiden met bedrijfswagens hebben aan dit model een goede partner. Shortlease is de optie voor als u leegstand wilt voorkomen. U kunt namelijk de bedrijfswagens ruilen of terugbrengen wanneer u wilt. Dit is na de eerste maand al dagelijks mogelijk. Dit betekent dat u het wagenpark goed kunt beheren op basis van de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Geen gedoe meer, wij worden graag uw zakelijke partner. Meer weten over shortlease? Onze experts vertellen u er graag alles over. De Opel Movano kunt u al vanaf 499 euro per maand shortleasen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy