Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Opel Astra (short)lease vanaf slechts € 499,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Opel Astra shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Opel Astra

De Opel Astra is een sportieve stationcar die zeer geschikt is als familie auto, maar ook goed voor de dag komt als zakelijke lease auto. De Astra is beschikbaar als 5-deurs en ook als verlengde variant, de Astra Sports Tourer. De Astra is uitgerust met vele verschillende functionaliteiten gericht op het comfort van de bestuurder en de passagiers. Met name de kwaliteit van de stoelen springen er bovenuit. De ergonomische comfortstoelen zorgen goed voor uw rug. Daarnaast is de Astra een sportieve auto vanwege het motorvermogen dat uitvoerbaar is tot 200 pk. Wie de Astra graag een sportieve uitstraling wil geven, kan kiezen voor de Opel Astra OPC line. Het exterieur en interieur krijgen dan een stijlvolle afwerking.

Voordelen van de Opel Astra

  • Premium interieur
  • Mogelijk Opel Eye camerasysteem voor ultieme veiligheid onderweg
  • Mogelijk keyless entry met open en startsysteem
  • Parkeersystemen helpen u bij het veilig en eenvoudig parkeren
  • Ontspannen rijden dankzij adaptive cruise control
  • Sportknop voor een dynamische rijstijl

De Opel Astra is qua design en uitstraling een zeer geschikte zakelijke lease auto. Daarnaast is de auto ook zeer geschikt voor privé gebruik. Het zal u ook niet verbazen als onze experts bij Shortleasemarkt de Astra aanbieden als invulling van uw wensen. De Astra kunt u bij Shortleasemarkt al vanaf 469 euro per maand shortleasen. Een shortlease houdt in dat u niet vastzit aan een lang contract. U bent dus flexibel en niet afhankelijk van het contract, ondanks dat de markt en uw wensen misschien veranderen. Onze adviseurs vertellen u graag alles over shortlease in combinatie met de Astra. Benieuwd geworden? Maak dan een afspraak om bij ons langs te komen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy