Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Opel shortlease

opel personenauto shortlease

Opel Corsa

Vanaf € 349,- p/mMeer info

Opel Astra

Vanaf € 499,- p/mMeer info

Opel Zafira

Vanaf € 695,- p/mMeer info

Opel Insignia

Vanaf € 719,- p/mMeer info

opel bedrijfsauto shortlease

Opel Combo

Vanaf € 349,- p/mMeer info

Opel Vivaro

Vanaf € 409,- p/mMeer info

Opel Vivaro

Vanaf € 399,- p/mMeer info

Opel Movano

Vanaf € 419,- p/mMeer info

Opel Movano

Vanaf € 449,- p/mMeer info

Bij Shortleasemarkt hebben we meerdere modellen van het Duitse automerk Opel beschikbaar als shortlease. Opel is een echt merk voor liefhebbers van auto’s van Duitse kwaliteit. Hoewel Opel inmiddels is overgenomen door het Franse autoconcern PSA proef je nog steeds de Duitse kwaliteit in de auto’s. Het land heeft natuurlijk een lange geschiedenis achter zich van verschillende autofabrikanten. Opel is daarin een hoofdrolspeler en een traditioneel Duits automerk. Dit laten ze ook regelmatig terugkomen in hun reclameboodschappen. Ook met het produceren van vrachtwagens en bedrijfswagens is Opel al lang van de partij. Veel vakmensen vertrouwen op de bedrijfswagens van Opel vanwege het uitstekende imago op dit gebied. De Opel Combo, Opel Vivaro en Opel Movano zullen u niet onbekend zijn. Deze bedrijfswagens zijn zeer populair. Graag vertellen onze adviseurs u alles over Opel bedrijfswagens. Als u meer wilt weten over de populairste Opel lease auto's onder zakelijke rijders? Lees dan verder.

Opel Astra

De Opel Astra is één van de populairste modellen van Opel en tevens zeer geschikt als zakelijke auto. Het ruime interieur en de zakelijke uitstraling maken deze auto perfect voor iedereen die op weg is naar zijn of haar klantrelaties. De Opel Astra voldoet eigenlijk altijd aan uw wensen, omdat de auto beschikbaar is in meerdere varianten zoals een stationwagen, sedan of hatchback. Ook zijn er cabrio’s en coupés op de markt. Deze zijn dan weer beschikbaar in verschillende carrosserievormen. Elke generatie Opel Astra heeft ook een sportief model op de markt beschikbaar. Bij Shortleasemarkt kijken we naar wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden van een Opel Astra shortlease daar bij passen. Dit model kent inmiddels alweer een lange historie, maar de nieuwe modellen zijn zeer populair. Zo is bijvoorbeeld de Astra K uitgeroepen tot auto van het jaar 2016. Onze adviseurs staan voor u klaar om u nog veel meer te vertellen over deze auto.

Opel Karl

De Opel Karl is een auto uit de compacte miniklasse. Net als veel andere modellen uit de miniklasse van verschillende topmerken, is ook de Opel Karl de kleinste en voordeligste auto van Opel. Met de Karl bedient Opel een grote doelgroep autorijders die op zoek is naar een veilige en compacte auto uit de middenklasse. Met een 75 pk benzinemotor kunt u zich lekker snel door het verkeer bewegen. Het interieur van de Opel Karl doet denken aan een duurdere auto, maar dat is natuurlijk niet het geval. De afwerking is echt wat we van de Duitse kwaliteit in details kunnen verwachten. Een Opel Karl shortlease kunt u bij Shortleasemarkt afsluiten. We geven u als zakelijke rijder graag advies.

Opel Mokka

De Opel Mokka is de compacte SUV waarmee Opel in 2012 op de markt kwam. De trend van crossovers en SUV’s kon Opel niet aan zich voorbij laten gaan. De Mokka concurreert met auto’s als bijvoorbeeld de Nissan Juke. In 2016 kwam de laatste generatie op de markt die wordt aangeduid als Mokka X. Opel heeft aardig wat opties in de mogelijkheden van de Mokka gestopt. Zo is de Mokka bijvoorbeeld beschikbaar als automaat. Onze adviseurs vertellen u graag over al uw mogelijkheden bij Shortleasemarkt. Een Opel Mokka shortlease is een uitstekende keuze voor zakelijke rijders die fan zijn van compacte SUV’s. Met veel comfort kunt u zich uitstekend verplaatsen in deze auto.

Opel Corsa

De Opel Corsa is de hatchback van Opel en al sinds 1982 op de markt. In die tijd werd de auto in het B-segment verkocht. Ook tegenwoordig is de Opel Corsa nog erg populair als geschikte auto voor iedereen. De vierde generatie, de Corsa D, kende de grootste successen voordat de laatste generatie in 2014 werd gelanceerd. De nieuwste Opel Corsa heeft een fris design gekregen, maar de succespunten uit de laatste generatie zijn behouden gebleven. Met een 95 pk sterke motor is deze auto zeer geschikt voor sportieve rijders.

Opel bedrijfswagens

Daarnaast heeft Opel meerdere bedrijfswagens die wij bij Shortleasemarkt ook aanbieden. U kunt bijvoorbeeld de keuze maken voor de Opel Vivaro. Deze middelgrote bedrijfswagen is al sinds 2001 op de markt en is een ruime bestelbus met veel mogelijkheden tot opslag. De auto heeft een robuuste uitstraling wat zorgt voor een goed imago van uw bedrijf. De mogelijkheden en opties zijn gericht op het uitvoeren van verschillende werkzaamheden en daardoor zeer geschikt als werkauto. Van deze bedrijfswagen bieden we ook de verlengde variant aan, de Opel Vivaro L2H1.

De Opel Combo is de compacte bestelwagen van dit Duitse automerk. De Combo is een bekend model en al sinds 1985 op de markt. De Combo staat bekend als ruim, maar compact en veelzijdig. Dit komt vanwege de verschillende uitvoeringen die op de markt beschikbaar zijn. Zo is er bijvoorbeeld een Opel Combo Cargo uitvoering die meer laadvermogen heeft.

Ook de Opel Movano is een bedrijfswagen met ongekend veel mogelijkheden. Net als de Vivaro beschikt de Movano over een stijlvol en krachtig design. De doordachte omgeving in de laadruimte en passagiersruimte zorgen voor een zuinig energieverbruik en veel opties. Bij Shortleasemarkt hebben we ook de grotere variant beschikbaar, de Opel Movano L2H2.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy