Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Nissan Leaf (short)lease vanaf slechts € 549,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Nissan Leaf shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is een elektrische hatchback die in 2018 de meest verkochte elektrische auto van Europa was. De auto staat bekend als een erg veilige elektrische auto met volop opties die gebruikelijk zijn in elektrische auto’s. Zo maakt de Nissan Leaf gebruik van Propilot die u kunt aanzetten in de file en tijdens het parkeren. In de Nissan Leaf kunt u met een zelfverzekerd gevoel instappen. De auto is intelligent en begrijpt uw rijstijl. Dankzij de vele functionaliteiten wordt autorijden gemakkelijk en comfortabel. De Leaf heeft de hoogste score gekregen van de Euro NCAP als het gaat om de veiligheid. Dit heeft te maken met de innovatieve toepassingen op het gebied van veiligheid voor de bestuurder en de passagiers. Camera’s en detectiesystemen zorgen ervoor dat zowel de berijders als de omgeving veilig zijn.

De voordelen van de Nissan Leaf

  • Acceleren en remmen met hetzelfde pedaal, de e-Pedal
  • Propilot houdt u op de juiste snelheid en in de juiste rijbaan en remt tot de auto helemaal stil staat
  • Vier camera’s geven u een 360 graden virtueel zicht in vogelperspectief
  • Verkeersbordherkenning
  • Achteruitrij sensoren waarschuwen u bij aanrijdend verkeer dat u niet kunt zien
  • Dode hoek waarschuwing
  • Trace control remt af indien nodig en zorgt ervoor dat u gecontroleerd bochten neemt
  • Nissan Connect via de telefoon laat u de auto vooraf opwarmen of afkoelen en geeft u een update van de laadstatus

De Nissan Leaf is één van onze auto’s uit de categorie elektrische auto’s. Deze auto is zeer populair onder zakelijke rijders. Natuurlijk zijn de financiële voordelen van alle elektrische auto’s gunstig voor bedrijven. De Nissan Leaf is één van de meest doorontwikkelde elektrische auto’s op de markt en daardoor zeer geschikt voor bedrijven en andere zakelijke rijders. Als bedrijf kunnen wij ons goed voorstellen dat u graag uw personeel veilig de weg opstuurt. Dan is deze auto een uitstekende keuze. Bij Shortleasemarkt bieden we deze elektrische auto aan in de vorm van shortlease. Hierdoor zit u niet vast aan een lang contract. Wilt u meer weten over leasen op korte termijn? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. De Nissan leaf is bij ons verkrijgbaar vanaf 549 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy