Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Nissan shortlease

nissan personenauto shortlease

Nissan Qashqai

Vanaf € 595,- p/mMeer info

Een Nissan shortlease is bij Shortleasemarkt de optie voor elke zakelijke rijder die behoefte heeft aan een leaseauto waar geen langdurige verplichtingen bij komen kijken. Een shortlease contract kunt u namelijk na de eerste maand dagelijks opzeggen. Een Nissan shortlease is een uitstekende keuze uit de middenklasse waarmee u prima voor de dag kunt komen. Het Japanse automerk is al sinds jaar en dag gevestigd aan de top van de autobranche. Sinds de start van de 21e eeuw is Nissan ook nauw verbonden aan Renault. Sinds die beslissing is het erg goed gegaan met dit automerk. Zo gebruiken ze onder andere de motoren van Mitsubishi en houden ze zich druk bezig met innovatie. Nissan is onder andere betrokken bij de ontwikkeling van brandstofceltechnologie. Het verbeteren van de auto industrie op meerdere vlakken is voor Nissan erg belangrijk. Sinds 2005 zijn zij ook druk bezig met het nemen van maatregelen voor het beschermen van het milieu. Een Nissan auto is dus een bewuste keuze. Wilt u kiezen voor een auto van dit Japanse topmerk? Dan helpen onze adviseurs u graag in het maken van een keuze. Hieronder volgt meer informatie over de meest populaire modellen.

Nissan Qashqai

De Nissan Qashqai is één van de populairste SUV’s die er op de automarkt beschikbaar is. Nissan heeft bij de ontwikkeling aangehouden dat het comfort en gemak optimaal moet zijn. Dat is terug te zien aan de luxe cockpit waarin je de auto soepel over de weg kunt verplaatsen. De Qashqai is een dynamische SUV, maar geen agressieve of grote SUV. Daarmee spreken ze een grote groep liefhebbers van dit type auto aan. Daarnaast staat de Qashqai ook nog eens bekend als één van de veiligste auto’s op de weg, zo blijkt uit de crashtest van de Euro NCAP. Voor de liefhebbers van de Qashqai en voor de liefhebbers van grotere SUV’s heeft Nissan ook de Qashqai+2 uitgebracht. Voor beide auto’s kunt u uitstekend terecht bij Shortleasemarkt. Wij vertellen u alles over de technische specificaties die voor u als zakelijke rijder interessant zijn.

Nissan Micra

De Nissan Micra is één van de klassieke modellen van Nissan die al jarenlang wordt geproduceerd. De eerste variant werd tussen 1983 en 1992 geproduceerd. Met de Micra concurreert Nissan op de markt van compacte mini auto’s met onder andere auto’s als de Toyota Aygo of de Citroën C1. De derde generatie die tot 2010 werd geproduceerd komt het meeste in de buurt van deze modellen. De nieuwste generatie voldoet al helemaal aan een moderne auto en is al een stuk groter. De krachtige motor maken de Micra een perfecte auto voor de sportieve rijder in een compacte auto. Veiligheid en innovatie zijn belangrijke streefpunten in de productie van Nissan, dit zie je ook terug in de Micra. Bij Shortleasemarkt kunt u voordelig een Nissan Micra shortlease contract afsluiten. Profiteer net als bij alle andere auto’s van de voordelen van shortleasen.

Nissan Leaf

De Nissan Leaf is één van de bekendste auto’s in de elektrische markt. Het woord Leaf kennen we natuurlijk uit de Engelse taal, maar het staat voor Leading Environmentally friendly Affordable Family car. In 2010 kwam de Nissan Leaf op de markt. Toen was het nog vrij revolutionair dat er een elektrisch aangedreven auto beschikbaar voor het grote publiek op de markt kwam. Er was toen nog geen enkele infrastructuur voor elektrisch verkeer. De actieradius van 100 kilometer kunnen we nu ook niet meer serieus nemen. Het model van tegenwoordig laat u een uitstekend rijgevoel geven. Elektrisch rijden is momenteel erg in en als shortlease is het erg voordelig. Een shortlease contract afsluiten houdt in dat u alleen nog rekening hoeft te houden met de brandstof. Elektriciteit is natuurlijk een stuk goedkoper dan benzine, dus dit is zeker aan te raden. Graag adviseren wij u over het elektrische autorijden met de Nissan Leaf.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy