Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Mini One (short)lease vanaf slechts € 399,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Mini One shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Mini One

Mini is een automerk met automodellen die altijd opvallen in het straatbeeld. De karakteristieke vierkante contouren zijn erg herkenbaar en populair bij veel zakelijke rijders. De wendbaarheid in combinatie met de snelheid en de compactheid maken deze auto’s uniek in dit segment. De Mini One is één van de uitvoeringen die bekend staat als instapmodel. Deze driedeurs variant van Mini is voorzien van een elegante uitstraling, een krachtige motor en uitstekend comfort. Het is een luxe stadsauto. De Mini One is ook beschikbaar als 5-deurs onder de naam Mini Countryman. Deze crossover is een stukje groter dan de standaard variant van de Mini One.

De voordelen van de Mini One

  • Mini Head-up display voor veiliger rijden
  • Via Mini Connected gebruik maken van actuele verkeersinformatie
  • Professioneel navigatiesysteem
  • Park assistant
  • Stuurbediening en voice control
  • 211 tot 731 liter mogelijke bagageruimte

Op zoek naar een snelle en wendbare zakelijke auto? Dan is de Mini One een zeer geschikte keuze. Als u vaak routes rijdt met veel bochten, dan is het comfort in deze auto één van de beste in dit segment. Bij Shortleasemarkt bieden we een Mini One shortlease voor u aan. Alle zakelijke rijders voelen zich uitstekend op hun gemak met een Mini One. Shortleasen wordt steeds populairder onder zakelijke rijders vanwege de flexibiliteit. U kunt ook die keuze maken. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en voorzien u graag van de benodigde informatie over shortlease. De Mini One kunt u al bij ons rijden vanaf 399 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy