Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Mercedes-Benz Vito (short)lease vanaf slechts € 399,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Mercedes-Benz Vito shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Mercedes-Benz Vito

De Mercedes Vito staat bekend als één van de beste bedrijfswagens ter wereld. De bestelwagen is ook al twee keer uitgeroepen tot bedrijfswagen van het jaar. De Vito is een middelgrote bedrijfswagen met veel comfort en een krachtige motor. De Duitse autofabrikant Mercedes begrijpt goed wat de doelgroep is en waar de Vito voor gebruikt wordt. Dat is niet alleen voor praktische klussen, maar ook voor het uitvoeren van bijkomende taken. De Mercedes-Benz Vito biedt het comfort dat elke zakelijke rijder nodig heeft. De Mercedes Vito is beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de Vito Dubbele Cabine of de Vito Tourer als personenbus. Ook is er een elektrische Mercedes eVito beschikbaar, maar natuurlijk ook gewoon de normale Mercedes Vito gesloten bestelwagen.

De voordelen van de Mercedes Vito

  • Veiligheid, comfort en kracht staan voorop
  • Stabiele en krachtige achterwielaandrijving met de 7G-TRONIC PLUS
  • Beschikbaar als handgeschakeld of automaat
  • Verschillende uitvoeringen zijn met verschillende assistentie pakketten uitgerust
  • Laag brandstofverbruik

Op zoek naar een bedrijfswagen lease? Dan raden wij u bij Shortleasemarkt de Mercedes Vito shortlease van harte aan. Voor de echte vakman is de Vito zeer geschikt. Bij Shortleasemarkt gaat u de lease altijd aan op basis van shortlease, dit houdt in dat u een contract krijgt die u na de eerste maand dagelijks op kunt zeggen. Shortlease heeft nog veel meer voordelen ten opzichte van andere vormen van lease. Onze zakelijke lease specialisten vertellen u graag alles over korte termijn leasen. Meer weten over de Vito? Ook dan helpen zij u graag. De Vito kunt u bij ons shortleasen vanaf 419 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy