Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Mercedes-Benz Sprinter L2H2 (short)lease vanaf slechts € 499,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Mercedes-Benz Sprinter shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Mercedes-Benz Sprinter

Een Mercedes bedrijfswagen is altijd krachtig en gemakkelijk in gebruik. De Mercedes Sprinter is de grote bedrijfswagen van het Duitse automerk. Tot de mogelijkheden behoort de Mercedes Sprinter Gesloten Bestelwagen, Sprinter Tourer en Sprinter Chassiscabine met open laadbak of zonder laadbak. Mercedes heeft met de Sprinter een bedrijfswagen ontwikkeld die verschillende professionele uitdagingen kan voltooien. De mogelijkheden zijn uitgebreid en er is echt nagedacht over de inrichting van deze grote bestelbus. De Sprinter is uitgerust met verschillende connectiviteitsoplossingen uit de fabriek van Mercedes. Daarmee haakt de Duitse autofabrikant in op de behoefte aan gemak en comfort tijdens het rijden.

De voordelen van de Mercedes Sprinter

  • Mercedes PRO connectiviteit
  • Vele mogelijke oplossingen voor de veiligheid van de vracht en de passagiers
  • Krachtige motoren
  • Meer dan 1700 verschillende varianten in maten

Een echte vakman is op zoek naar een geschikte bedrijfswagen. Om uw goederen veilig te kunnen vervoeren heeft u behoefte aan een betrouwbare opslagruimte voor onderweg. De Mercedes Sprinter is een uitstekende keuze. Bij Shortleasemarkt bieden we de Sprinter aan in de vorm van een korte termijn lease. Dit houdt in dat u uw leasecontract na de eerste maand dagelijks op kunt zeggen. Daarnaast kunt u profiteren van de vele andere voordelen van shortlease. Zo heeft u bijvoorbeeld recht op gratis vervangend vervoer bij schade of onderhoud. Onze adviseurs willen u graag alles vertellen over de Mercedes Sprinter die u al vanaf 519 euro per maand kunt rijden. Meer weten over ons aanbod? Ook dan adviseren we u graag.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy