Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Mercedes Benz E-Klasse (short)lease vanaf slechts € 995,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Mercedes Benz E-Klasse shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Mercedes-Benz E-klasse

De Mercedes-Benz E-klasse is een auto uit het exclusieve segment en zeer geschikt voor zakelijke rijders die in stijl willen rijden. De auto is voorzien van een afwerking van hoge kwaliteit, vele technologische opties en een krachtige motor die we van het Duitse automerk Mercedes mogen verwachten. Over de Mercedes E-klasse kunnen we niet uitgepraat raken gezien de vele mogelijke opties. Deze luxe coupé is ook op de markt in de bekende sportieve en stoere uitvoering van Mercedes, de Mercedes E-klasse AMG. De ruimte en het comfort in de auto is indrukwekkend te noemen. De vele functionaliteiten zorgen ervoor dat u een geweldige rijervaring heeft. De gordelaanreiker, touchpad met controller en sfeerverlichting zijn maar enkele van deze bijzondere toevoegingen aan deze bijzondere auto.

De voordelen van de Mercedes-Benz E-klasse

  • Erg veel ruimte voor een coupé in vergelijking met andere auto’s uit dit segment
  • THERMOTRONIC biedt drie klimaatzones in de auto
  • Spraakgestuurde bediening
  • Memory systeem voor het instellen van de stoel, stuur, en spiegels
  • Vele extra assist opties beschikbaar voor rijassistentie, veiligheid en parkeren

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Mercedes-Benz E-klasse? Bij Shortleasemarkt kunt u deze auto in combinatie met een shortlease krijgen. Shortlease is de laatste tijd erg populair aan het worden, gezien de vele veranderingen in de autobranche. Als zakelijke rijder wilt u flexibiliteit hebben met goede voorwaarden. Bij Shortleasemarkt kunnen we u dit bieden. Een korte termijn lease is namelijk veel gunstiger voor iedereen die niet vast wil zitten aan een lang contract. Onze experts informeren u graag over shortlease en de mogelijkheden met de Mercedes E-klasse. Deze auto kunt u bij Shortleasemarkt al vanaf 1195 euro per maand shortleasen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy