Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Mercedes-Benz Citan (short)lease vanaf slechts € 299,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Mercedes-Benz Citan shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Mercedes-Benz Citan

Mercedes bedrijfswagens zijn betrouwbaar en krachtig. Dit geldt ook voor de Mercedes-Benz Citan, een uitstekende bedrijfsauto uit de middenklasse geschikt voor de praktische rijder. De Citan is een bestelwagen die perfect geschikt is voor veelzijdige uitdagingen in de stad. Op het gebied van veiligheid en comfort blinkt de Citan absoluut uit. De Mercedes-Benz Citan gesloten bestelwagen heeft een uitgebreide laadruimte, terwijl de Citan Tourer geschikt is om personen te vervoeren. Mercedes-Benz is een automerk dat bekend staat om bestelwagens en personenauto’s met uitzonderlijk vermogen. U kunt met de Citan rekenen op een betrouwbare en veilige bedrijfswagen waarmee u uw werkzaamheden met een gerust hart kunt uitvoeren.

De voordelen van de Mercedes-Benz Citan

  • Compacte bedrijfswagen met veel laadruimte
  • Krachtige motoren met laag verbruik dankzij BlueEfficiency-technologie
  • Vooruitstrevend op het gebied van veiligheid

Wilt u liever geen grote investering doen, maar bent u toch geïnteresseerd in een Mercedes Citan? Dan is voor u shortlease de oplossing. U hoeft enkel een maandelijks bedrag te betalen en u rijdt al in een Mercedes-Benz Citan. U kunt op deze manier snel aan de slag gaan. Elke zakelijke rijder zal zich prettig voelen in een Citan. Als dit ook nog voor een mooie prijs kan, is dat voor elke zakelijke rijder mooi meegenomen. Onze adviseurs willen u daarom graag alles vertellen over de mogelijkheid tot shortlease. U zit niet vast aan lange termijn contracten, maar profiteert toch van de vele voordelen van shortlease en van de Mercedes-Benz Citan. Deze kunt u al vanaf 299 euro per maand bij ons shortleasen. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en vertellen u graag alles over shortlease.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy