Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Mercedes Benz A-Klasse (short)lease vanaf slechts € 595,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Mercedes Benz A-Klasse shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Mercedes-Benz A klasse

De Mercedes A klasse is een uitstekende auto uit het luxere segment. De personenauto’s van Mercedes-Benz staan bekend om de elegante en hypermoderne uitstraling. Dat is voor de Mercedes-Benz A klasse niet anders. De A klasse heeft een jonge en dynamische uitstraling en is voorzien van luxe upgrades en comfortabele zitplaatsen. Als gezinsauto komt deze auto ook uitstekend uit de veiligheidstesten. De mogelijkheden in de A klasse zijn eindeloos, waardoor het echt even duurt voordat u de auto helemaal begrijpt. Als zakelijke rijder wilt u in stijl aankomen bij uw zakelijke relaties. De A klasse heeft een uitstraling van klasse. Wie de behoefte heeft aan nog meer sportieve elegantie, kan kiezen voor een Mercedes A klasse AMG. Bespreek uw wensen dan ook zeker met onze adviseurs.

De voordelen van de Mercedes-Benz A klasse

  • Multimediasysteem dat ingesteld kan worden op vele persoonlijke voorkeuren
  • Vele slimme assistentie mogelijkheden zorgen voor hoog comfort en gemak
  • Uitstekende motoreigenschappen

U kunt de Mercedes-Benz A klasse in combinatie met een shortlease bij Shortleasemarkt rijden. Dankzij shortlease zit u niet vast aan lange contracten. Bij Shortleasemarkt vinden we het namelijk onverstandig om nog lange leasecontracten aan te gaan. Dit komt door de vele veranderingen in de autobranche rond milieuregels en brandstof ontwikkeling. Met een shortlease van Shortleasemarkt profiteert u van de laagste prijzen dankzij ons scherpe inkoopbeleid. Zo kunt u al een Mercedes-Benz A Klasse vanaf 589 euro per maand shortleasen. Niet tevreden? Na een maand kunt u per dag opzeggen. Onze zakelijke lease specialisten vertellen u graag alles over shortlease.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy