Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Land Rover Range Rover Evoque (short)lease vanaf slechts € 899,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Land Rover Range Rover Evoque shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Land Rover Range Rover Evoque

Land Rover staat bekend om de forse maar elegante auto’s. De Range Rover Evoque is een luxueuze auto met karakteristieke design afwerking die we kennen van het merk Land Rover. De rechthoekige stijl komt op een modieuze manier tot zijn recht in deze multifunctionele auto. De Land Rover Range Rover Evoque is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de populaire Range Rover Evoque cabrio. Deze coupé uitvoering staat bekend om de ruime kofferbak in vergelijking met andere auto’s uit dit segment. Het royale volume is iets wat dit merk en dit model echt kenmerkt. Er zijn veel verschillende uitvoeringen die ongetwijfeld zullen passen bij elke wens. Zo is de Landmark edition gericht op een fraaie exterieur afwerking. Alle uitvoeringen zijn voorzien van vierwielaandrijving met instellingen voor meerdere terreinen. Zo behoudt Land Rover zijn status als offroad uitblinker.

De voordelen van de Land Rover Range Rover Evoque

  • Instellingen voor ondergrond van gras, grind, sneeuw, modder, sporen en zand zorgen voor optimale tractie controle
  • De auto is speciaal getest in extreme omstandigheden
  • Ontzettend krachtige motor met negentraps automatische transmissie
  • Torque vectoring systeem voor stabiliteit en wendbaarheid in bochten, zowel op de weg als offroad
  • Voorzien van duurzame technologieën

Bent u geïnteresseerd geraakt in de Land Rover Range Rover Evoque? Dan bent u bij Shortleasemarkt van harte welkom voor meer advies over deze auto? Wij bieden deze auto aan in combinatie met een shortlease. Omdat wij ons richten op de zakelijke markt weten we zeker dat shortlease de beste optie is. U bent flexibel vanwege de mogelijkheid om op te zeggen wanneer u wilt. Onze persoonlijke benadering zorgt er meestal voor dat we iedereen een shortlease kunnen aanbieden, zonder controle op zakelijke cijfers. Meer weten over shortlease? Neem dan zeker contact met ons op. De Land Rover Range Rover Evoque kunt u bij ons al vanaf 999 euro per maand shortleasen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy