Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Koelwagens

Koelwagens shortlease

Mercedes-Benz Vito

Vanaf € 399,- p/mMeer info

Voor uw koeltransport is het belangrijk dat u beschikt over een betrouwbare koelwagen waarmee u uw goederen kunt vervoeren. Bij Shortleasemarkt richten we ons op alle zakelijke rijders, met welk doel ze ook de weg op gaan. Dit houdt in dat we graag meedenken over uw wensen en behoeften. Koelwagens zijn natuurlijk essentieel als u een transportbedrijf heeft waar u goederen vervoert die gekoeld moeten blijven. Een bestelwagen met ingebouwde koeling installatie behoort dan tot de optie. Wij kunnen dit zeker voor u regelen. Op het moment dat u voor een korte termijn koeltransport nodig heeft, dan zult u waarschijnlijk eerst denken aan een koelwagen huren. Dit is misschien interessant voor een eenmalige opdracht. Als u langer in bezit wenst te blijven van de koelbus, dan is een koelwagen shortlease een uitstekende optie. Onze tarieven zijn minstens zo scherp als bij de goedkoopste verhuurbedrijven. Daarnaast profiteert u bij Shortleasemarkt van een full operational shortlease. Een koelwagen of vrieswagen vraagt het nodige onderhoud. U wilt immers niet dat de koeling tijdens het transport niet naar behoren werkt. Met een shortlease bij Shortleasemarkt bent u verzekerd van het juiste onderhoud, want dit is namelijk in de prijs inbegrepen. Onze adviseurs vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

De voordelen van een koelwagen shortlease

Een koelwagen shortlease betekent voor u als zakelijke rijder extra service. Waar u bij een koelwagen huren vastzit aan strenge regels, zijn we bij een korte termijn leasecontract veel soepeler. Dit houdt in dat we de gewenste koelwagen, indien op voorraad, direct bij u kunnen leveren. We hanteren een scherp inkoopbeleid voor al onze koelwagens, maar ook voor andere bedrijfswagens, personenbussen en personenauto’s zoals elektrische auto’s. Onze ervaring in de zakelijke autobranche zorgt ervoor dat we de kennis en de contacten hebben om de auto’s zo scherp mogelijk in te kopen. Deze prijzen berekenen we door in de shortlease prijzen. Op deze manier kunt u altijd een koelwagen shortleasen tegen de scherpste tarieven. Veel mensen vergeten vaak nog de extra kosten die ze moeten maken bij de aanschaf van een bedrijfswagen of auto. Zeker bij een koelwagen kunnen deze kosten af en toe hoog oplopen. Een koelwagen shortlease is altijd all inclusive en dus op basis van full operational lease. De voordelen van een koelwagen shortlease bij Shortleasemarkt:

  • Uw werkzaamheden staan nooit stil, u krijgt namelijk direct vervangend vervoer bij schade of onderhoud
  • Ruime keuze aan grote, middelgrote of kleine koelwagens
  • Na één maand is de shortlease dagelijks opzegbaar. Ook kunt u omwisselen naar groter of kleiner koeltransport
  • Persoonlijk en informeel contact met onze adviseurs

Renault Kangoo Maxi

Een compacte koelwagen is geschikt om een kleine lading aan gekoelde goederen te vervoeren. De Renault Kangoo Maxi is een verlengde variant van de kleine bestelwagen en daardoor zeer geschikt als kleine koelwagen. Renault bedrijfswagens zijn betrouwbaar, comfortabel en zeer prettig om in te rijden. De motoren van Renault bedrijfswagens staan erom bekend erg zuinig te zijn. Dit is natuurlijk zeer prettig als u in koeltransport rijdt. De Kangoo Maxi beschikt over 4 kubieke meter laadruimte en biedt plaats aan twee extra passagiers naast de bestuurder.

Mercedes-Benz Vito lang

De Mercedes-Benz Vito is al twee jaar op rij uitgeroepen tot bedrijfsauto van het jaar. De krachtige motoren en het comfort doen niet onder aan een Mercedes-Benz personenauto. Wie graag zijn of haar gekoelde goederen snel en efficiënt wil vervoeren zal zich thuis voelen in de Mercedes-Benz Vito lang koelwagen die wij bij Shortleasemarkt voor u beschikbaar hebben. Ook deze middelgrote bedrijfswagen heeft een zuinige motor en biedt enkele extra opties voor een bedrijfswagen.

Renault Master L2H2

De Renault Master is één van de grootste bedrijfswagens die u kunt krijgen. Bent u op zoek naar een koelwagen waarin u het meeste koeltransport kwijt kunt? Dan is de Renault Master L2H2 de beste optie. De Renault Master beschikt over een tal van opslagmogelijkheden, zowel in de cabine als in de laadruimte. Renault ontwikkelt bedrijfswagens als mobiele kantoren. Zo kunt u in de cabine van een passagiersstoel een administratie tafel maken. Erg handig voor als u veel onderweg bent, maar toch het een en ander moet registreren. Met de Renault Master L2H2 legt u gemakkelijk lange afstanden af.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy