Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Kia Picanto (short)lease vanaf slechts € 249,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Kia Picanto shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Kia Picanto

De Kia Picanto is een compacte personenauto die toch verbluffend ruim kan zijn. Zo beschikt de auto over een ruime bagageruimte en is de auto ook als 5-zits beschikbaar. De Kia Picanto is een moderne auto die door Kia nog steeds doorontwikkeld wordt. Zo zijn er bijvoorbeeld uitvoeringen beschikbaar die de auto net een beetje extra uitstraling geven. Zo is er de Kia Picanto GT-line en de Picanto X-line. De GT-line is de sportieve uitvoering van de Picanto, terwijl de X-line gericht is op het crossover segment. De contouren in het strakke design zijn herkenbaar. De Picanto is ook als automaat beschikbaar. Vraag onze adviseurs dan ook zeker naar de mogelijkheden.

De voordelen van de Kia Picanto

  • Meerdere uitvoeringen beschikbaar
  • Slimme features in een compacte auto zorgen voor veel flexibiliteit op de weg
  • Compact van buiten, ruim van binnen
  • Stijlvol interieur
  • 255 liter bagageruimte

Een Kia Picanto lease kunt u het beste afsluiten in de vorm van een shortlease bij Shortleasemarkt. Dankzij ons scherpe inkoopbeleid en het in huis houden van onderhoud en reparaties, kunnen wij u scherpe shortlease tarieven aanbieden. Met een korte termijn lease kunt u snel wisselen van auto en eventueel inspelen op veranderingen in de autobranche. Onze adviseurs willen u graag alles vertellen over shortlease en de vele voordelen waar u bij Shortleasemarkt van kunt profiteren. Een Kia Picanto kunt u al vanaf 259 euro per maand shortleasen. Na de eerste lease maand bent u vrij om uw contract dagelijks op te zeggen. Dat is de flexibiliteit waar u bij Shortleasemarkt van kunt profiteren. Een shortlease is altijd all inclusive, dit houdt in dat u alleen voor uw brandstof moet betalen naast de maandelijkse leaseprijs. Neem gerust contact met ons op om te horen over alle voordelen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy