Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Ford Transit L2H2 (short)lease vanaf slechts € 479,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Ford Transit shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Ford Transit L2H2

De Ford Transit is een betrouwbare en veilige bedrijfswagen die u comfortabel naar uw bestemmingen brengt. Ford staat erom bekend om auto’s en bedrijfswagens te ontwikkelen die voorzien zijn van alle technologische ontwikkelingen op het gebied van veiligheid. Op deze manier kunnen bestuurders met vertrouwen de weg op gaan. Dat is belangrijk, zeker als u grote ladingen moet vervoeren. Hiervoor is de verlengde variant zeer geschikt, de Ford Transit L2H2. Deze bedrijfsauto’s beschikken over erg veel mogelijkheden met betrekking tot de lading achterin. Ook dit model is op de markt met een dubbele cabine. De Transit heeft een intelligente vierwielaandrijving die ervoor zorgt dat de bestuurder een optimale balans en reactievermogen heeft, in elke weersomstandigheid. Dit systeem is ook van invloed op de controle van de auto en het brandstofverbruik.

De voordelen van de Ford Transit L2H2

  • Adaptive cruise control voor rijden op veilige afstand
  • SYNC 3 mediasysteem voor handsfree bediening
  • Mogelijke assistentie opties, zoals parkeersensoren, verkeersbordherkenning en grootlicht assistent
  • Veiligheid voorop met Pre-Collision Assist, Lane Keeping Alert en Driver Alert
  • Controle over elke lading dankzij Load Adaptive Control
  • Optioneel: bochtverlichting functie
  • Ford Sync met noodhulp signaal
  • Middenconsole met ruimte voor dossiers en laptop ruimte

De Ford Transit is een zeer geschikte bedrijfswagen voor elke zakelijke rijder met behoefte aan een bedrijfswagen lease. Bij Shortleasemarkt bieden we deze betrouwbare bedrijfsbus aan tegen scherpe shortlease tarieven. Wij willen u graag alles vertellen over shortlease en waarom dit de beste keuze is. Dit heeft namelijk te maken met de flexibiliteit die u heeft. Wilt u ook niet aan lange contracten vastzitten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij ons scherpe inkoopbeleid kunnen wij de Ford Transit tegen lage prijzen aanbieden. Deze kunt u al vanaf 509 euro per maand shortleasen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy