Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Ford Focus (short)lease vanaf slechts € 509,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Ford Focus shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Ford Focus

De nieuwe Ford Focus is toonaangevend in de markt en kenmerkend voor het Amerikaanse automerk Ford. Zoals we gewend zijn van dit merk beschikt deze auto over erg veel ruimte en comfort. De standaard uitvoeringen zijn al zeer geschikt om meerdere personen comfortabel te vervoeren. De techniek en connectiviteit in de auto is vergelijkbaar met auto’s uit het premium segment. De technologie in de auto is ontwikkeld om de rijervaring te verbeteren door bijvoorbeeld meer stabiliteit op de weg en veilig te kunnen parkeren. De Ford Focus is in meerdere uitvoeringen beschikbaar. Zo is de Ford Focus ST line de sportieve uitvoering en er is ook een Focus stationcar beschikbaar, de Focus Titanium Wagon. Voor de actieve rijder is de Focus ook als crossover beschikbaar, de carrosserie is iets omhoog geplaatst in de Focus Active.

De voordelen van de Ford Focus

  • In de nieuwste Focus een hoge mate van connectiviteit dankzij de vele functies van de FordPass Connect
  • Optioneel panoramadak, draadloos opladen en verwarmd stuur
  • Makkelijk tanken met unieke tankslang ingang
  • Deurbescherming
  • Middenconsole voor gemakkelijk gebruik maken van mediasystemen
  • EcoBoost-motoren voor meer snelheid en zuinig verbruik
  • Veel opties voor veilig rijden zoals anti-botsing hulp en actief remsysteem

Een voordelige Ford Focus kunt u bij Shortleasemarkt krijgen tegen scherpe shortlease prijzen vanaf 449 euro per maand. Ook de Focus shortlease is bij ons beschikbaar in nieuwere uitvoeringen. Wij hebben meestal een geschikte Focus voor u op voorraad staan. Heeft u speciale wensen? Dan luisteren we graag met u mee. Shortlease is voor alle zakelijke leaserijders de oplossing die behoefte hebben aan een auto voor een korte termijn, of juist niet vast willen zitten aan een lang contract. Wij richten ons helemaal op deze behoefte en bieden voordelige shortlease aan. Bedrijven, zzp’ers, starters of MKB’ers, iedereen is bij ons zonder cijfers van harte welkom. We vertellen u er graag alles over.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy