Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Fiat 500 (short)lease vanaf slechts € 299,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Fiat 500 shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Fiat 500

De Fiat 500 is een auto die de laatste tijd erg populair is. Fiat heeft het oude model een modern design gegeven en dit spreekt veel mensen aan. De rommelende motor klinkt nog echt als vroeger, waardoor veel mensen een gevoel van nostalgie krijgen. De Fiat 500 is echter helemaal niet ouderwets, maar juist voorzien van veel technologische ontwikkelingen. De auto bevindt zich in de compacte categorie en dat is ook zeker af te zien aan het design. Een stijlvolle stadsauto is wat u met de Fiat 500 in huis haalt. Inmiddels heeft het Italiaanse automerk het pakket aan uitvoeringen flink uitgebreid. De trend werd bijvoorbeeld doorgezet naar de Fiat 500 Spiaggina ‘58. We kennen tegenwoordig de Fiat 500 in verschillende uitvoeringen die veel segmenten bediend, zo is er bijvoorbeeld een Fiat 500 cabrio, de Fiat 500X als crossover en de Fiat 500L als verlengde variant. Maar de auto die we het meest op de weg zien is de standaard 500 in compact formaat, deze is ook weer beschikbaar in verschillende uitvoeringen. De Fiat 500 Young, Lounge, Sport of Collezione behoren tot de mogelijkheden. Vraag onze adviseurs naar uw specifieke wensen, dan kunnen wij kijken of we één van deze uitvoeringen op voorraad hebben.

De voordelen van de Fiat 500

  • Dankzij technologische toevoegingen is dit een slimme auto
  • De details in het design geven een unieke uitstraling
  • Ruime mogelijkheden aan opties
  • led-dagrijlichten
  • Verschillende infotainment mogelijkheden

Bij Shortleasemarkt adviseren we u graag over de Fiat 500. Het is een bekende auto die uitstekend gebruikt kan worden als zakelijke auto. Met name als u veel in de stad rijdt is dit een erg prettige auto om in te rijden. Bent u op zoek naar een lange termijn huur of lease? Dan is een Fiat 500 shortlease waarschijnlijk het meest verstandige idee. Bij Shortleasemarkt profiteert u van de laagste prijzen en de beste voorwaarden. Onze adviseurs vertellen u graag alles over shortlease. U kunt bij ons een Fiat 500 shortlease afsluiten vanaf 269 euro per maand.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy