Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Elektrische auto shortlease

Tesla Model S

Vanaf € 1,595,- p/mMeer info

Renault Zoë

Vanaf € 499,- p/mMeer info

Volkswagen e-Golf

Vanaf € 549,- p/mMeer info

Nissan Leaf

Vanaf € 549,- p/mMeer info

Ook bij Shortleasemarkt bieden we elektrische auto’s aan in de vorm van shortlease. Uiteraard zijn dit de modellen waar u in de huidige tijd voordelig mee kunt rijden. Toch moet u zich als zakelijke rijder niet vergissen in de nieuwe wetgevingen rondom elektrisch rijden. Bij Shortleasemarkt zijn we op de hoogte van de veranderingen binnen de autobranche. Wist u bijvoorbeeld dat u in 2019 in de meeste gevallen net zoveel bijtelling betaalt voor een elektrische auto als een benzine- of dieselauto? Dit geldt voor auto’s met een cataloguswaarde van boven de 50.000 euro. Wij vertellen u graag alles over bijtelling in 2019. Elektrisch rijden betekent over het algemeen nog steeds lagere kosten. Dit heeft te maken met de brandstof. Dit is ook de reden dat steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. Als zakelijke leaseauto is een elektrische auto een uitstekende optie, omdat bedrijven in aanmerking kunnen komen voor subsidies vanwege het groene kenmerk van elektrische auto’s. De overheid zal er echter altijd voor willen zorgen dat de geldpot gevuld blijft. U kunt er dus zeker op rekenen dat de financiële voordelen zullen veranderen.

Elektrische auto shortlease

Een shortlease is bij elektrisch rijden de meest verstandige keuze. Bij Shortleasemarkt bent u voor een shortlease aan het juiste adres. Het is namelijk niet meer van deze tijd om contracten langer dan 36 maanden aan te gaan. Het is helemaal niet ondenkbaar dat andere brandstoffen of technologieën in die tijd zorgen voor andere financiële voordelen. U wilt met uw tijd mee gaan. Als zakelijke rijder moet u ook met uw tijd mee gaan. Als u ondernemer bent houdt u ongetwijfeld alle trends in de gaten. Wij doen dat ook en adviseren u graag. In 2018 was elektrisch rijden zeer interessant vanwege de bijtellingsregels. In 2019 is dit al minder interessant voor auto’s met een hoge cataloguswaarde. U ziet dat de regels veranderen. Met een elektrische shortlease kunt u tussendoor eenvoudig overstappen als dit voor u beter uitkomt. Na de eerste maand is het contract dagelijks opzegbaar. Deze flexibiliteit is iets wat zakelijke rijders goed kunnen gebruiken. Wij vertellen u graag alles over de voordelen van shortlease.

Welke elektrische auto’s zijn er?

Elektrische auto’s zijn allemaal nieuw en voorzien van de nieuwste technologieën. Over het comfort hoeft u zich dus geen zorgen te maken. Toch zijn er veel verschillende modellen op de markt die geschikt zijn voor verschillende zakelijke rijders. Zo hebben wij bijvoorbeeld de Volkswagen E Golf beschikbaar als shortlease. Deze 100% elektrische variant op de Volkswagen Golf is een zeer populaire elektrische auto. U heeft deze waarschijnlijk al vaak op de weg gezien. De blauwe accenten in het design en de LED verlichting zijn onmisbaar. Deze auto is een uitstekende keuze als zakelijke auto, vanwege de vele opties zoals adaptive cruise control en traffic jam assist, om het rijden extra eenvoudig te maken.

Een zakelijke rijder die een iets compactere auto zoekt zal zich eerder thuis voelen in de Renault Zoë of de Nissan Leaf. Beide auto’s zijn absoluut twee voorlopers op het gebied van elektrisch rijden. De Renault Zoë is een elektrische auto uit de compacte klasse, waar veel vergelijkbare benzineauto’s ook erg populair zijn. De Renault Zoë is voorzien van de mogelijkheid om snel en overal te kunnen opladen. Het is één van de goedkoopste elektrische auto’s, wat het in combinatie met de lage bijtelling financieel erg interessant maakt. De Nissan Leaf richt zich meer op de gezinsauto en heeft inmiddels al meerdere uitrustingen uitgebracht. Ook de Nissan Leaf is goed betaalbaar en is voorzien van technologische ontwikkelingen als één pedaal voor rijden en remmen en propilot voor file assistentie en parkeerassistentie.

Wie het iets groter en luxe opzoekt kan niet ontkomen aan een Tesla. Het Amerikaanse autobedrijf produceert enkel elektrische auto’s met verruit de langste actieradiussen. Op het gebied van automatisering in auto’s is Tesla het meest innoverend. Bij Shortleasemarkt kunt u een Tesla Model S shortlease aangaan. Dit is het meest populaire model van Tesla die we in Nederland al een tijdje op de weg zien. Veel zakelijke rijders kiezen voor een Tesla Model S, vanwege de financiële voordelen en het hoge comfort. Met deze luxe elektrische auto komt u in stijl aan bij zakelijke relaties.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy