Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Citroënshortlease

citroen personenauto shortlease

14%

Citroën C1 (nieuw model)

Vanaf € 249,- p/mMeer info

citroen bedrijfsauto shortlease

Citroën Berlingo - 3 persoons

Vanaf € 329,- p/mMeer info

Citroën Jumpy

Vanaf € 399,- p/mMeer info

Een Citroën shortlease is een prachtige keuze voor een auto uit het midden segment. De Franse kwaliteit straalt van deze auto’s af. Prijs/kwaliteit en een uniek design is wat u kunt verwachten bij de aanschaf van een Citroën. Bij Shortleasemarkt bent u verzekerd van de nieuwste modellen van Citroën en gaat u gegarandeerd de weg op met een erg fijne auto. Bij ons profiteert u van de voordelen van een Citroën shortlease. We begrijpen namelijk heel goed dat u helemaal geen zin heeft om aan lange contracten vast te zitten. Een mooie Citroën kan nu goed van pas komen, maar dat kan over een jaar anders zijn. U kunt dus de voordelen van het rijden in een Citroën combineren met de voordelen van shortlease. Wilt u meer weten over de verschillende modellen van dit Franse merk? Hieronder vindt u meer informatie over de meest populaire modellen. Ook is hier ons volledige aanbod van Citroën te vinden.

Citroën C1

De Citroën C1 is een auto uit de compacte miniklasse. De auto is vergelijkbaar met bijvoorbeeld de Toyota Aygo of de Peugeot 107. Deze auto is met name erg populair bij vrouwen vanwege de uitstraling en de compactheid. Met een Citroën C1 zorg je ervoor dat je niet te veel gekkigheid in huis haalt, maar gewoon een auto die prima rijdt. Met een compacte auto beweeg je jezelf uitstekend door het verkeer. De C1 is alweer sinds 2005 beschikbaar op de markt en heeft in 2012 de laatste update aan het design gekregen. De markt van occasions is voor dit model erg populair, omdat het een uitstekende keuze is als auto voor starters. Wie de keuze maakt voor een Citroën C1 shortlease is in ieder geval verzekerd van gemak, comfort en een nieuwe auto. Een Citroën C1 is een uitstekende keuze voor ZZP’ers en andere zakelijke rijders die zichzelf op een gemakkelijke manier van A naar B willen brengen.

Citroën C3

De C3 werd geïntroduceerd in 2002 als opvolger van de Citroën Saxo. Met deze auto bedient Citroën de markt voor de mensen die op zoek zijn naar een compacte vijfdeurs hatchback. In 2016 is de derde generatie van dit model gelanceerd die geïnspireerd is op de karakteristieke C4 Cactus. Met de Citroën C3 bent u verzekerd van een moderne auto die meer comfort biedt dan bijvoorbeeld de C1. De auto is in het afgelopen decennium continu doorontwikkeld waardoor de nieuwste versies inmiddels voorzien zijn van de laatste technologische ontwikkelingen. U kunt dus met een Citroen C3 shortlease genieten van het comfort van de auto en de scherpste lease tarieven van Shortleasemarkt.

Citroën Cactus

De Citroën Cactus is één van de meest herkenbare auto’s op de straten. Het is waarschijnlijk het paradepaardje van dit merk en één van de goedkopere auto’s in deze klasse. Als het gaat om vergelijkbare auto’s van deze grootte dan kunt u denken aan bijvoorbeeld de Volkswagen Golf, Ford Focus en Opel Astra. De Cactus is een model uit de C4 serie van dit merk en wordt nog steeds doorontwikkeld. Zo is er in 2018 een volledig nieuw model op de markt gekomen waarbij de auto een flinke upgrade heeft gekregen. Hierdoor schuift de Cactus iets verder door naar het premium segment. De luxe in de auto is namelijk wat gestegen. De Citroën Cactus is een model waarvan maar weinig mensen dachten dat deze zo populair zou gaan worden, maar inmiddels herkennen we het opvallende uiterlijk allemaal.

Citroën bedrijfswagens

Bij Shortleasemarkt hebben we ook een aanbod aan bedrijfswagens. Ook deze auto’s zijn voor u als zakelijke leaserijder beschikbaar in dezelfde shortlease als een personenauto. Een bedrijfswagen kan voor verschillende werkzaamheden erg bruikbaar zijn. Bij Shortleasemarkt hebben we voor u bijvoorbeeld de Citroën Berlingo beschikbaar. Dit is een compacte MPV en beschikt over vijf zitplaatsen. Deze bestelauto werd in 1997 al voor het eerst op de markt gebracht in Nederland. De tweede generatie in 2008 werd een kwart meter langer, waardoor er meer ruimte beschikbaar kwam. De laatste generatie is inmiddels alweer 7 jaar geleden doorgevoerd.

Een andere mogelijkheid binnen het merk Citroën is de Citroën Jumpy. Deze bedrijfswagen is groter dan de Berlingo en beschikt dus over veel functionele laadruimte. De laadruimte is praktisch. De Jumpy is een nieuwe model van Citroën en daardoor ook voorzien van de nieuwste technologische ontwikkelingen binnen de bedrijfswagenmarkt. Het rijcomfort is hierdoor optimaal.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy