Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

BMW shortlease

bmw personenauto shortlease

BMW 1 serie

Vanaf € 549,- p/mMeer info

BMW 3 serie

Vanaf € 649,- p/mMeer info

BMW X3

Vanaf € 1,099,- p/mMeer info

Voor iedereen die geïnteresseerd is in een BMW shortlease is bij Shortleasemarkt aan het juiste adres. Wij helpen u graag in het voorzien van uw zakelijke auto. Het rijden in een BMW voelt voor veel mensen karakteristiek en vertrouwd. De power die de motoren kan leveren, het geluid en het comfort maken deze auto’s de ultieme keuze voor elke sportieve rijder. Zo is de BMW 1-serie al jarenlang één van de populairste auto’s op de weg. Al meer dan 100 jaar straalt dit merk klasse uit. Dankzij jarenlange opbouw van imago is dit merk niet meer weg te denken uit ons straatbeeld. De auto’s van BMW mogen dan ook absoluut niet ontbreken in ons assortiment.

Een BMW is geschikt voor alle zakelijke rijders zoals ZZP’ers, starters of voor MKB. Vaak is shortlease dan interessant, omdat u niet vast zit aan lange contracten. Met een BMW komt iedereen in stijl aan bij klantrelaties. De voordelen bij Shortleasemarkt zijn onder andere dat wij een ruim assortiment keuze in BMW’s beschikbaar hebben. Daarnaast zijn onze prijzen laag en is onze aanpak persoonlijk en betrouwbaar. Hier vindt u ons aanbod in BMW leaseauto’s. Wilt u meer weten over de populaire modellen van BMW? Lees dan gerust verder.

BMW 1 serie

De BMW 1 serie is herkenbaar aan de krachtige motor en het platte race design. Het is de enige auto in zijn klasse met achterwielaandrijving. Dit maakt het een erg populaire auto onder sportieve rijders. BMW begrijpt perfect hoe het comfort in de auto aangepakt moet worden in combinatie met de power die de auto kan leveren. De 1 serie is tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder ook als coupé en cabrio. De BMW 1-serie is ongetwijfeld één van de auto’s die u het meest in het straatbeeld ziet verschijnen. Het merk bedient hiermee het premium segment, dat gaat voor klasse en uitstraling.

Een BMW 1-serie is natuurlijk beschikbaar als shortlease bij Shortleasemarkt. Wij begrijpen dat u als ondernemer een flexibel bestaan leidt. Daar hoort een flexibel leasecontract bij. Dankzij een shortlease contract kunt u de BMW 1 serie maandelijks opzeggen en zit u dus niet vast aan langdurige wurgcontracten. Service en transparantie staan bij ons centraal.

BMW X3

Een ander populair model van BMW is de BMW X3. Deze compacte SUV is uitgebracht in 2004. De nieuwe generatie van dit model is ook een stuk zuiniger dan de vorige generaties. De BMW X3 staat bekend als één van de beste SUV’s op de markt. U zult ongelooflijk veel rijplezier beleven aan deze auto, vanwege het uitstekende comfort. SUV rijders vinden het prettig om wat hoger op de weg te zitten. De kracht, de wegligging en het sturen door de bochten maken deze auto een uitstekende keuze voor veel BMW liefhebbers. Als zakelijke auto is de BMW X3 zeer geschikt voor als u vaak lange afstanden moet afleggen.

Een BMW X3 kunt u bij Shortleasemarkt in een shortlease contract aanschaffen. U profiteert dan net als bij alle andere auto’s van de voordelen die shortleasen met zich mee brengt. Verandert uw zakelijke situatie? Dan kunt u eenvoudig uw leasecontract opzeggen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen te benoemen die het leasen van een BMW X3 een stuk gemakkelijker maken. Zo kunt u bijvoorbeeld rekenen op onderhoud en pechhulp.

Op zoek naar een BMW?

Bij Shortleasemarkt vinden we het belangrijk om in te spelen op de vraag die u hebt. Misschien bent u wel specifiek op zoek naar een BMW, dan kunnen wij u van dienst zijn. Onze service en openheid is hierin belangrijk. Als we niet helemaal aan uw wensen kunnen voldoen, zoeken we een passende oplossing en geven we advies. We streven er naar om al onze zakelijke klanten met een glimlach in hun nieuwe auto te laten stappen. Met een BMW is de kans zeer groot dat dit gaat lukken. De power zorgt ervoor dat u vlot bij uw klantrelaties kunt aankomen en het comfort maakt dit ook nog eens een erg prettige autorit.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy