Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Audi A1 (short)lease vanaf slechts € 419,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Audi A1 shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Audi A1

De Audi A1 is één van de populairste compacte auto’s die er op de markt beschikbaar zijn. Qua comfort en opties doet de auto niet onder voor een auto uit het luxe segment, maar qua wendbaarheid is de auto lekker compact. Deze sportieve auto is altijd uitgerust met infotainment en elektronische assistentiesystemen waar duurdere auto’s ook over beschikken. De Audi A1 sportback is de vijfdeurs variant die in 2019 beschikbaar is. Vraag bij ons naar de mogelijkheden van deze nieuwe uitvoering. De binnenkant is er op het gebied van ruimte flink op vooruit gegaan, zodat passagiers op de achterbank ook voldoende comfort hebben. Uiteraard is de A1 ook weer uitvoerbaar met de verschillende design pakketten, zoals de A1 S line.

De voordelen van de Audi A1

  • Uitgebreid infotainment systeem
  • Auto is uitgevoerd in veel verschillende kleuren
  • Progressieve autoverlichting
  • Uitstekende geluidssystemen en connectiviteit met Audi Connect
  • Sterke en efficiënte motoren voor een auto uit deze klasse
  • Dynamische rijstijlen
  • Assistentiesystemen voor ultieme veiligheid

Als zakelijke auto is de Audi A1 zeer geschikt, met name in de stad. De young professional is de doelgroep van Audi met deze auto, maar uiteraard is deze ook beschikbaar voor iedereen die dit een aantrekkelijke auto vindt. Bij Shortleasemarkt is de A1 een auto die we vaak gekozen zien worden. Dat heeft natuurlijk met de vele factoren te maken die hierboven beschreven zijn. De Audi A1 kunt u bij Shortleasemarkt al vanaf 469 euro per maand shortleasen. Met een shortlease kunt u ook eenvoudig weer van uw leasecontract af zijn, of een keuze maken voor een andere auto. Leasen op korte termijn is de toekomst, ook voor u als zakelijke rijder. Profiteer dus van al onze voordelen en vraag onze experts naar de mogelijkheden.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy