Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Opel Corsa (short)lease vanaf slechts € 349,- per maand

Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Opel Corsa shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Opel Corsa

De Opel Corsa is bekend als populaire hatchback en geschikt voor elke zakelijke rijder. De auto is niet heel duur, maar toch voorzien van vele technologische innovaties. De Corsa is een fijne auto voor iedereen die op zoek is naar comfort en veiligheid tijdens het rijden. Het Duitse automerk Opel is vooruitstrevend en innoverend en dat is terug te zien in de Opel Corsa. Deze auto is ook op de markt als Corsa OPC, een sportieve uitvoering van dit model. De OPC line heeft sportieve accessoires zoals zijskirts, verchroomde uitlaatpijp en sportieve kenmerken in het interieur. De sportieve uitstraling van de normale editie en de OPC line zijn kenmerkend voor het merk Opel. De heldere koplampen en de vloeiende daklijn maken de Corsa een unieke auto in dit segment.

De voordelen van de Opel Corsa

  • Mogelijke 3-deurs of 5-deurs uitvoering
  • Optioneel: Open Eye camerasysteem voor ultieme veiligheid in de nieuwste uitvoering
  • Optioneel: BI-Xenon verlichting in de nieuwste uitvoering
  • City-knop voor snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging
  • Meerdere infotainment mogelijkheden

De Duitse techniek komt terug in de Opel Corsa. Wij bieden bij Shortleasemarkt de Opel Corsa aan en hebben meestal meerdere modellen in voorraad staan. We bespreken daarom graag wat uw wensen zijn. De Opel Corsa is een veelzijdige auto die voor veel zakelijke rijders geschikt is. Onze specialisten zijn opgeleid om te beoordelen of uw situatie past bij deze auto. Een persoonlijke benadering met transparante voorwaarden, dat is shortleasen bij Shortleasemarkt. Meer weten over de voordelen van shortlease ten opzichte van andere leasevormen? Onze adviseurs vertellen u er graag alles over en op onze website kunt u er ook alles over lezen. De Opel Corsa kunt u bij ons vanaf 349 euro per maand shortleasen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy