Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Shortlease ZZP

Bent u als ZZP’er op zoek naar een betrouwbare auto, dan zijn wij bij Shortleasemarkt graag uw partner. Als ZZP’er bent u elke dag weer met een ander doel onderweg. Uw projecten of klussen zullen verschillen en uw behoefte aan mobiliteit daarmee ook. Daarom focussen wij bij Shortleasemarkt op u als zelfstandige. De vrijheid die u krijgt met een shortlease auto is erg groot. Een flexibel contract zorgt ervoor dat u de auto ook weer weg kunt doen als u deze voorlopig niet nodig heeft. Ook heeft u daarmee de ruime keuze in verschillende auto’s. Het zou zomaar kunnen dat een bedrijfswagen de komende maanden beter van pas komt. De flexibiliteit en vrijheid in uw shortlease contract is helemaal van u.

Een auto leasen als ZZP’er kan bij veel leasemaatschappijen lastig zijn. Vaak zijn er pas mogelijkheden als bedrijven langer bestaan, vanwege de financiële risico’s. Bij Shortleasemarkt maken we dit onderscheid niet en is dit struikelblok niet van toepassing. Wij bekijken uw persoonlijke situatie binnen uw zakelijke leven en geven u een persoonlijk aanbod.

De voordelen voor ZZP’ers

Een ZZP lease bestaat net als alle andere shortlease contracten uit uitstekende service en kwaliteit. U gaat een shortlease contract aan op basis van full operational lease. Dit houdt in dat u kunt genieten van alle voordelen die full operational lease met zich mee brengt. Het enige waar u zich zorgen over hoeft te maken is het bijvullen van de tank. Onderhoud of eventuele pech onderweg vallen ook bij auto leasen voor ZZP’ers onder het shortlease contract. Op deze manier kunt u zich rustig focussen op het project of de klus waar u momenteel aan werkt. Het leven van een ZZP’er is nou eenmaal variërend in het werk wat u uitvoert. U zult dit ongetwijfeld kunnen beamen. Er is niets prettigers dan het feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw leasecontract. U kunt uw shortlease contract daarom maandelijks opzeggen, zodat u inspeelt op uw eigen maandelijkse inkomsten.

Alle voordelen voor u als ZZP’er op een rijtje:

  1. All Risk verzekerd door heel Europa heen
  2. In heel Europa pechhulp
  3. Vervangend vervoer bij schade of onderhoud en gratis haal- en brengservice
  4. Rente, afschrijving en houderschapsbelasting is inbegrepen
  5. Onderhoud en reparaties zijn inbegrepen
  6. Shortlease bevat ook een inzittenden verzekering

Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Natuurlijk zijn de voordelen van zakelijk leasen ook van toepassing op alle ZZP’ers, starters, MKB of welke zakelijke vorm dan ook. Omdat shortlease over het algemeen erg interessant is voor een ZZP’er vinden wij het belangrijk om als Shortleasemarkt ons goed te focussen op u als klant. Onze service en transparantie is erop gericht om u te voorzien van een zorgeloos shortlease contract. Zo zijn wij bijvoorbeeld eerlijk in de levertijd van uw leaseauto. We streven er naar om binnen 1 tot 3 werkdagen uw auto te leveren. Als de gewenste auto niet direct beschikbaar is, dan leveren wij u een ‘voorloopauto’.

Ook zijn wij erg soepel richting ZZP’ers als het gaat om een BKR registratie. Bij veel traditionele leasemaatschappijen komt u hierdoor niet meer in aanmerking voor een lease contract. Wij vinden echter dat dit onafhankelijk door onszelf beoordeeld moet worden. In de meeste gevallen kunnen wij hierdoor gewoon een aanbod doen. Als ZZP’er bent u financieel niet altijd even stabiel, maar onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat we elk individu een eigen aanbod kunnen doen. Wij houden er niet van om direct een negatief beeld te schetsen en we zijn daarom eerlijk over de mogelijkheden die u hebt.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy