Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Wagenparkbeheerder

Als wagenparkbeheerder denkt u ongetwijfeld vaker aan een auto leasen dan aan een auto huren. Personeel is in de meeste gevallen een langere tijd in dienst, dus de behoefte aan mobiliteit is vaak op lange termijn. Toch kan het vaak voorkomen dat u te maken krijgt met stilstand. Als het wagenpark groot is dan is het verloop in personeel natuurlijk een stuk hoger. Helaas kan niemand in de toekomst kijken en weet dus niemand wanneer een personeelslid weg gaat, of wanneer er geen behoefte meer is aan een bepaalde dienst. Als wagenparkbeheerder heeft u de verantwoordelijkheid dat het personeel de beschikking heeft over kwalitatief hoogwaardige auto’s en dat daarnaast de kosten minimaal zijn. Dan is shortlease voor u de uitkomst.

Waarom liever shortlease dan huren?

Binnen uw bedrijf zal het regelmatig voorkomen dat er behoefte is aan een tijdelijk vervoermiddel. Dit kan bijvoorbeeld komen door een tijdelijke opdracht. In het verleden kozen veel bedrijven ervoor om een auto te huren, zodat ze niet vast zaten aan lange termijn contracten. Zakelijke shortlease is in het leven geroepen om deze problemen tegen te gaan. Met shortlease krijg je de voordelen van een auto huren en leasen gezamenlijk. Het grote voordeel van leasen is natuurlijk de service bij bijvoorbeeld onderhoud en schade die inbegrepen is. Het grote voordeel van huren is de huurperiode die veelal zelf bepaald kan worden. Shortlease is maandelijks opzegbaar. Zo voorkomt u stilstand in uw wagenpark, omdat auto’s simpelweg weer terug gebracht kunnen worden.

Shortlease op basis van full operational lease

Als wagenparkbeheerder kunnen wij ons voorstellen dat het te mooi om waar te zijn lijkt. Bij Shortleasemarkt profiteert echter iedereen van de laagste prijzen dankzij ons scherpe aankoopbeleid van auto’s. Wij kunnen shortlease daarom aanbieden tegen een lage prijs. Deze leasevorm is altijd op basis van full operational lease, wat inhoudt dat alleen de benzine niet is inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs. De flexibiliteit van shortlease is wat dit zo populair maakt in het zakelijke leasen van auto’s. Een combinatie van huren en leasen is daarom de mobiliteitsoplossing voor elk wagenpark. Het gevoel van vrijheid is daarnaast een belangrijke reden voor veel ondernemers om te kiezen voor shortlease. Uw werkgever zal dankzij shortlease ook eerder bereid zijn om leaseauto’s aan personeelsleden te geven, zonder dat ze bang hoeven te zijn voor langdurige contracten. Dat werkt dus prettig voor iedereen.

Het belang van flexibiliteit

Tijdelijke medewerkers hebben auto’s nodig met korte contracten. Soms zijn er ook korte opdrachten die ook tijdelijk vervoer vereisen. Vast personeel heeft weer meer behoefte aan langdurige, reguliere leasewagens. Het zijn allemaal verschillende vormen die u als wagenparkbeheerder onder controle moet houden. Het zicht houden op alle auto’s is al lastig zat, daarom is een vaste procedure voor elke leaseauto de uitstekende uitkomst. Bij Shortleasemarkt krijgt u één vast contactpersoon die u kunt benaderen omtrent al uw vragen over de levering van het wagenpark. U heeft daardoor niet meer te maken met verschillende contracten en verschillende doeleinden van leaseauto’s. Shortlease is namelijk geschikt voor zowel langdurige contracten als korte contracten. Het bundelen van alle opdrachten binnen uw organisatie tot één opdracht maakt uw werk als wagenparkbeheerder een stuk eenvoudiger.

Bij Shortleasemarkt staan we klaar voor alle wagenparkbeheerders om opdrachten uit te voeren. We bekijken samen de wensen van uw organisatie en doen een passend aanbod. We kunnen zowel personenauto’s als bedrijfswagens leveren in verschillende klassen en gaan geen enkele wens uit de weg.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy