Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

MKB lease

Veel ondernemers in het MKB hebben liever het wagenpark niet in eigen beheer. Het behoort niet tot de kernactiviteiten. Als een MKB ervoor kiest om het wagenpark in eigen beheer te houden, dan kost dit vaak veel tijd en geld. Bij Shortleasemarkt zijn we graag de zakelijke partner van ZZP’ers, starters, detacheerders en voor het MKB. Mocht u een wagenparkbeheerder in dienst hebben, dan schakelen wij direct met die persoon. Op deze manier kunt u zich focussen op de werkzaamheden die u uitvoert. En dat vinden wij erg belangrijk, want het MKB is de belangrijkste drijvende kracht van de Nederlandse economie. Als u actief bent met een MKB, of werkzaam bent in een MKB, dan bepaalt u samen met uw collega’s voor een groot gedeelte hoeveel banen er in Nederland zijn. Het MKB is daarom ook logischerwijs een erg belangrijke markt voor ons. Wij voorzien uw personeel graag van een zakelijke lease.

Wat doen wij voor het MKB?

In het MKB heeft u behoefte aan persoonlijk advies. Bij Shortleasemarkt zijn we expert op het gebied van zakelijke lease. We begrijpen exact in welke levensfase uw bedrijf zich bevindt. In het MKB zit u hoogstwaarschijnlijk in de groeiende fase. Misschien heeft u net de stappen genomen om extra personeel aan te nemen. U wilt in dat geval dat een betrouwbare partner om de werknemers te voorzien van een leaseauto. Bij Shortleasemarkt kunt u rekenen op heldere voorwaarden en een leaseauto die bij uw bedrijfsvoering past. Wij nemen snelle stappen om u zo snel mogelijk te voorzien. Op een representatieve manier aankomen bij zakelijke relaties is voor het MKB extra belangrijk. De concurrentie is vaak hoog. Wij zetten voor u een extra stap om ervoor te zorgen dat u zekerheid heeft bij uw zakelijke leasepartner.

MKB shortlease

U kunt er voor kiezen om een huurauto te regelen voor het tijdelijke personeel. Dit is vaak duurder dan een shortlease. Wij bieden shortlease met uitstekende voorwaarden aan. Zo kunt u bij ons altijd direct uit voorraad een leaseauto krijgen met een korte termijncontract. Hiermee speelt u helemaal in op de veranderlijke omgeving van uw MKB, maar ook in de wereld van mobiliteit. Denk bijvoorbeeld maar aan brandstof, bijtelling of andere wetgevingen, zoals de WLTP en de IFRS. Als ondernemer bent u waarschijnlijk goed op de hoogte. Met een shortlease kunt u inspelen op deze veranderingen. Een elektrische leaseauto was misschien in 2018 erg interessant, maar in 2019 zijn de regels omtrent de bijtelling veranderd. Een shortlease biedt u de mogelijkheid om niet tegen onnodige kosten aan te lopen en ook uw tijdelijke personeel te voorzien van een auto. Het inschakelen van shortlease betekent ook dat u profiteert van alle voordelen die full operational lease met zich mee brengt. Wij vertellen u graag alles over shortlease.

De voordelen voor het MKB

Shortlease is een uitstekende optie voor elke zakelijke rijder. De flexibiliteit die u heeft is een reden om te kiezen voor shortlease. Specifiek voor het MKB zijn de volgende voordelen interessant:

  • Een shortlease hoeft u niet te vermelden op de balans, dat moet wel bij een leasecontract van langer dan 12 maanden
  • U hoeft geen jaarcijfers te tonen, wij bekijken uw persoonlijke situatie
  • Direct contact met eventuele wagenparkbeheerder zorgt voor een goede samenwerking
  • Auto’s zijn direct uit voorraad leverbaar
© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy