Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Detacheerders

Detachering is in de meeste gevallen projectmatig gebaseerd. Dit houdt in dat uw ingehuurde personeel niet voor een langere tijd bij u werkzaam is. Ziektevervanging, verlof, ondersteuning of speciale projecten kunnen een reden zijn voor het inhuren van een detacheerder. Als uw bedrijfs werkzaamheden uitvoert waarbij de detacheerder niet zonder auto of bedrijfswagen kan werken, dan is het aangaan van een shortlease het meest verstandige idee. Detachering is niet te verwarren met uitzendbureau's. Een detacheerder heeft namelijk meer zekerheid, omdat de arbeidsrisico's bij het detacheringsbureau liggen. Ook is er vaak een vaste opzegtermijn en is die relatie vaak langer dan een half jaar. Ook de payroll is niet hetzelfde, hierbij zoekt een bedrijf zelf het personeel en laat de administratie door een payrollbedrijf uitvoeren. Het inhuren van een detacheerder heeft een aantal voordelen, maar ook een aantal nadelen.

Voordelen van het inhuren van een detacheerder

  • Snel en eenvoudig aan hoogopgeleid personeel komen
  • Arbeidsrisico ligt bij het detacheringsbureau, waaronder ontslagvergoeding en ziekteverlof
  • Bedrijfswagens en personenauto's kunnen daardoor met minder risico aan detacheerders verleend worden

Nadelen van het inhuren van een detacheerder

  • De commitment van een detacheerder zal minder zijn dan bij vast personeel
  • De cultuur en werkzaamheden van uw bedrijf zijn minder bekend
  • U heeft te maken met twee partijen

Omdat detachering gaat om tijdelijke projecten of opdrachten is het van belang dat uw ingehuurde personeel het nodige vervoer kan krijgen zonder dat dit te veel kosten maakt. In dat geval is shortlease de oplossing, omdat u bij een shortlease zelf de looptijd kunt bepalen. Mocht er dus op dat moment geen auto beschikbaar komen in uw wagenpark, dan biedt dit een uitkomst. Shortlease staat garant voor flexibiliteit. Dit houdt in dat u snel kunt schakelen in het wagenpark. Bedrijven die veel projectmatige opdrachten hebben zullen veel werken met detacheerders en benodigde leaseauto's. Als werkgever ligt de flexibiliteit dankzij shortlease helemaal bij u zelf.

Shortlease zakelijk

Bij Shortleasemarkt focussen we ons volledig op de zakelijke shortlease. Dit zorgt ervoor dat wij kennis en ervaring hebben met de wensen van zakelijke klanten. Wij houden daarom rekening met de verschillende zakelijke rijders waar we mee te maken hebben. Zo bent u ook voor een shortlease zzp, starters shortlease of MKB shortlease bij ons aan het juiste adres. Ook met wagenparkbeheerders werken wij nauw samen. Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering. We bekijken uw wensen en vinden daarvoor een geschikte oplossing. Bedrijven die gebruik maken van detacheerders kunnen met ons de gewenste afspraken maken voor hun projecten. Dankzij shortlease krijgt u niet te maken met onnodige kosten.

Bedrijven die op zoek zijn naar een zakelijke auto voor hun detacheerders of vast personeel kiezen op korte termijn vaak voor een auto huren. Dit is een nadeel, want huren brengt niet de voordelen van leasen met zich mee. Over shortlease denken mensen vaak dat dit een stuk duurder is. Bij ons kunt u rekenen op de laagste prijzen, hoe lang het project van uw detacheerder ook gaat duren. Na de eerste maand bent u vrij om dagelijks uw shortlease op te zeggen. Onze scherpe prijzen komen door het inkopen van auto's met de ervaring die wij hebben. We weten wat er speelt in de markt en wat de wensen zijn van zakelijke rijders. Wij leveren direct uit voorraad, waardoor we de prijzen lager kunnen aanbieden dan andere leasemaatschappijen. Ons wagenpark is met meer dan 300 personenauto's en bedrijfswagens ruim genoeg om een geschikte zakelijke auto of zakelijke bedrijfswagen voor uw detacheerders uit te kiezen.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy