Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Shortlease zakelijk

Veel bedrijven hebben een sterke behoefte aan flexibele leasecontracten. Dit komt bijvoorbeeld door het continue verloop van personeel, verandering in opdrachten en projecten of een verandering in behoefte van het wagenpark. Voor al deze bedrijven is zakelijk shortleasen bedoeld. U voelt misschien dat u ook geen langdurige leasecontracten wenst binnen uw bedrijf. Of u nou actief bent als ZZP’er of een MKB runt, shortlease zakelijk is dan altijd geschikt voor u. Zakelijk leasen is namelijk iets wat u vanuit uw behoefte aan mobiliteit doet. Flexibiliteit en transparantie is daarom wat u wenst van een leasemaatschappij, daar bent u bij Shortleasemarkt voor aan het juiste adres.

Zakelijk leasen bij Shortleasemarkt

U heeft als ondernemer al genoeg zaken waar u rekening mee moet houden. Bij Shortleasemarkt ontzorgen we u volledig in al uw wensen in mobiliteit. Shortlease is de perfecte uitkomst voor het voorkomen van stilstand in uw wagenpark. Onze transparantie en flexibiliteit richting u als zakelijke partner staat bij ons voorop. Wij streven er naar om uw zakelijke lease zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dankzij ons scherpe inkoopbeleid kunnen we u de laagste prijzen voor de leaseauto’s garanderen. Of u nu op zoek bent naar één zakelijke lease auto of een compleet wagenpark, bij Shortleasemarkt staan we voor u klaar.

Shortlease ZZP

Op Shortleasemarkt bent u als ZZP’er van harte welkom. Met name u als zakelijk zelfstandige vraagt van ons extra aandacht. Uw werk is flexibel en uw behoefte aan mobiliteit kan per maand verschillen. Shortlease ZZP is perfect voor elke ZZP’er die veel afwisseling ondergaat in zijn of haar werk. De ene maand kunt u behoefte hebben aan een bedrijfswagen, terwijl u in een andere maand behoefte heeft aan een comfortabele of sportieve leaseauto. Dankzij de opzegtermijn van 1 maand kunt u eenvoudig wisselen en staat u nooit voor ongemakken. Zakelijk leasen was nog nooit zo flexibel dankzij dit concept. Bij Shortleasemarkt denken we niet alleen aan de grote wagenparken, maar ook aan u als zelfstandige.

Shortlease MKB

Zakelijke klanten zijn voor ons nooit te groot of te klein. Ook voor een MKB lease bent u bij Shortleasemarkt van harte welkom. U heeft waarschijnlijk in uw bedrijf minder last van het verloop in personeel, maar uw opdrachten kunnen wellicht nog erg variëren. Ook dan is shortlease voor u de uitkomst. Bij ons krijgt u onafhankelijk en eerlijk advies, waardoor u nooit voor verrassingen komt te staan. Wij behandelen elke zakelijke klant gelijk, of u nou één of meerdere auto’s wenst. Net als voor ZZP’ers en starters berekenen we ook voor u de scherpste leaseprijs. Hier maken wij geen onderscheid in, onze prijzen zijn altijd zo laag mogelijk. We begrijpen ook heel goed dat uw behoefte in mobiliteit snel kan veranderen. Als u niet het risico van langetermijncontracten wilt nemen, dan is de flexibiliteit van shortlease voor u een uitstekende uitkomst.

Wagenparkbeheerders

Bent u wagenparkbeheerder van welk bedrijf dan ook? U fungeert als tussenpersoon voor uw bedrijf. Als wagenparkbeheerder heeft u de verantwoordelijkheid dat het wagenpark bestaat uit auto’s die voldoen aan de wensen van het bedrijf en de wensen van de berijders. Ook moet u stilstand zien te voorkomen zodat de kosten minimaal blijven. Shortlease is dan erg geschikt. Wij worden graag uw zakelijke partner op het gebied van zakelijk leasen. Afhankelijk van uw opdracht kunnen wij een geheel wagenpark opleveren die voldoet aan uw wensen. Doordat u binnen Shortleasemarkt één contactpersoon krijgt toegewezen kunt u ervanuit gaan dat onze service erg transparant is. Dankzij shortlease kunt u eenvoudig de contracten en auto’s beheren. Een groei of daling in het aantal auto’s is eenvoudig op te vangen dankzij korte termijn contracten.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy