Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Schade aan uw leasevoertuig

Het is erg vervelend wanneer u schade heeft aan uw auto. Houd in het geval van schade aan uw auto rekening met onderstaande zaken.


Waar kunnen wij u mee helpen?

Directe hulpverlening
Heeft u direct hulp nodig of kunt u door de schade niet verder rijden? Neem direct contact met ons op via +31 (0)88 - 700 1870. Tijdens kantoortijden zijn de medewerkers van ShortleaseMarkt u van dienst, buiten deze tijden wordt er hulp verleend door de ShortleaseMarkt alarmcentrale. De alarmcentrale schakelt de hulpdiensten in en zorgt eventueel voor vervangende mobiliteit. Dit geldt voor schadegevallen in binnen- en buitenland.
Schade met tegenpartij

Heeft u schade aan de leaseauto waarbij een tegenpartij bij betrokken is? We verzoeken u dan de volgende stappen te nemen:

  1. Vul samen met de tegenpartij het schadeformulier in. Dit kan via het traditionele Europees Schadeformulier, maar u kunt ook gebruik maken van de Schade App voor iOS of Android smartphones. Vergeet niet de achterzijde van het formulier in te vullen.
  2. Maak foto's van de schade en de plaats van het ongeval.
  3. Noteer eventueel gegevens van getuigen.
  4. Meld de schade indien mogelijk direct telefonisch bij ShortleaseMarkt (+31 (0)88 - 700 1870). Indien dit niet mogelijk is, verzoeken wij u de schade binnen 24 uur te melden. Tevens ontvangen wij graag een ingescande versie van het schadeaangifteformulier en/of foto's van de schade in schade@shortleasemarkt.nl
  5. Na melding van de schade wordt indien nodig contact met u opgenomen om de schade te laten herstellen.
Schade zonder tegenpartij

Heeft u schade aan de leaseauto zonder dat er een tegenpartij bij betrokken is? We verzoeken u dan de volgende stappen te nemen:

  1. Meld de schade binnen 24 uur na het ontstaan of ontdekken van de schade. Dit kan online door het formulier éénzijdige schade melden in te vullen. Stuur eventuele foto's per mail o.v.v. het kenteken naar schade@shortleasemarkt.nl. U kunt de schade ook telefonisch aan ons doorgeven, bel hiervoor tijdens kantoortijden +31 (0)88 - 700 1870.
  2. Na melding van de schade wordt indien nodig contact met u opgenomen om de schade te laten herstellen.
© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy