Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Auto leasen met BKR

Een auto leasen met negatieve BKR registratie is in veel gevallen bij Shortleasemarkt geen probleem. Wij beoordelen uw situatie zelf en laten dit niet door een extern bureau doen. Op deze manier zijn wij transparant en eerlijk in onze werkzaamheden. Daarnaast gaan wij ervan uit dat u als ondernemer goed kunt inschatten welke financiële mogelijkheden u heeft voor mobiliteit. U bent immers ondernemer. Dit is een stukje vertrouwen dat wij hebben in onze potentiële klanten.

Als u een lening aangaat wordt deze geregistreerd bij het BKR. Dit vormt een belemmering voor het aangaan van andere leningen als er sprake is van een negatieve BKR. Een negatieve BKR houdt in dat u een langere tijd niet aan uw financiële verplichtingen kunt voldoen. Als u een andere leenvorm wilt aangaan, zoals bijvoorbeeld een shortlease contract, kan dit ingezien worden door kredietbeoordelaars. Als u een auto gaat leasen zal de leasemaatschappij uw situatie beoordelen. Hiervoor gebruiken ze vaak externe kredietbeoordelaars. Bij Shortleasemarkt doen we dit anders. Wij hebben namelijk onze eigen specialisten in dienst en die beoordelen uw situatie zelf. Omdat we dit niet door externe partijen laten doen, maar in staat zijn om dit zelf te beoordelen, kunnen wij uw situatie veel beter schetsen. Een negatieve BKR hoeft daarom in veel gevallen niet te betekenen dat u geen shortlease contract aan kunt gaan.

De voordelen van Shortleasemarkt

Uit ervaring blijkt dat in 80% van de gevallen met een BKR registratie gewoon een shortlease contract kan worden aangegaan. Omdat shortlease weinig risico met zich meebrengt is het voor ons ook gemakkelijker om een contract met u af te sluiten. Shortlease is na de eerste maand dagelijks opzegbaar. Dit geeft niet alleen flexibiliteit voor ons, maar ook voor u als klant. Mocht uw situatie veranderen, dan kunt u gemakkelijk het contract opzeggen. Bij andere leasevormen is er vaak sprake van lange termijn contracten en wordt uw situatie zwaarder meegewogen.

Wat zijn de gevolgen van een negatieve BKR registratie?

Een negatieve BKR registratie kunt u altijd voorkomen door op tijd te betalen. Helaas is dit voor ondernemers niet altijd mogelijk. Meerdere factoren kunnen ervoor zorgen dat u op dat moment niet in staat bent om te betalen. Een negatieve BKR registratie is het gevolg. Met een verzoek tot aanpassing kunt u een registratie laten verwijderen. Tot die tijd kan het moeilijk zijn om een bedrijfsauto te leasen. Dit heeft alles te maken met het risico dat het leasemaatschappij neemt, zeker als u geïnteresseerd bent in een contract voor lange termijn. Mocht u in deze situatie zitten, dan vinden wij het bij Shortleasemarkt belangrijk om uw situatie persoonlijk aan te pakken. Een shortlease is namelijk een erg goede uitkomst voor deze situaties. Op korte termijn bent u voorzien van mobiliteit en op lange termijn kunt u flexibel zijn.

Zakelijke auto leasen met BKR registratie

Zakelijk leasen met een BKR registratie is bij veel leasemaatschappijen niet mogelijk. Bij Shortleasemarkt wel, omdat we uw situatie zelf beoordelen. We bekijken uw zakelijke situatie en de geregistreerde leenhistorie. Ook voor zakelijke rijders zijn we eerlijk en transparant ingesteld. We schetsen uw financiële situatie, omdat we er zeker van willen zijn dat u in staat bent de maandelijkse kosten te kunnen betalen. Dat is niet alleen belangrijk voor ons, maar ook belangrijk voor u.

© ShortleaseMarkt - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy